Türkiye'nin Utanç Tablosu Dünyaca Onaylandı

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Türkiye'nin Utanç Tablosu Dünyaca Onaylandı

Mesaj gönderen uçs »

Resim

İnternet hızları ve fiyatları adında "İnternet World Stats Broandband Penetration" yaptığı araştırma ve incelemeleri detaylı bir rapor şeklinde dünya basınına dağıtıldı.

Türkiye'nin en yavaş ve en pahalı ( fahiş fiyat) internet kullanıldığı kıp kırmızı bir renk ile dünyanın ortasında belirlendi. Gerçekten utanç verici olan bu tablo şu anda internette tıklanma rekorları kırıyor.

Türkiye 20 Dolar ( 180 Dolara kadar ) Üstü internet fiyatı ve 4 mbit internet bağlantısı ile sondan 6 ncı olarak sırayı yer aldı. Birinci ise değişmez Japonlar olarak 61 mbps bağlantı ve 0,27 dolar sudan hatta bedava internet ücreti ile birinci oldu. Türkiye gene sınıfta kaldı...

İşte o utanç ve rezillik tablomuz:

Resim

teknoloji.me
Kullanıcı avatarı
dj747
Kilobyte1
Kilobyte1

Re: Türkiye'nin Utanç Tablosu Dünyaca Onaylandı

Mesaj gönderen dj747 »

Hadi canım taraf tutuyordur bunu yapan şirket :evil: Buda fotoğraflı falan bir kanıt oldu.Sevgili gazeteciler bunu sorsunlar devlete :) .Ayın 1inde ev telefonlarını kullanmayın diye bir kampanya var.Bütün tanıdıklarıma söylüyorum.Koyun gibi yaşamaktan vazgeçmeliler artık.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

bu rezilliğin 5 sedir farkındayım ama halkımız alışmış herkez eyv diyor fiyatlara fakir bi ülke olmamaıza rağmen üst seviye herşeyin fiyatı
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Mesaj gönderen modestus »

dünyada halkı devlet tarafından alanen kazıklanan ve kazıklananın kazıklandığının farkında olan ve kazıklandığının farkında olupta sesini çikarmayan(öküzlük derecesinde) tek ülke Türkiyedir internet 1, petrol 2.
Kullanıcı avatarı
ilkeryilmaz
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ilkeryilmaz »

hadi pahalı kullanmayıda gectim internetin cok adi olması bakımından da eminim sonuncuyuzdur hava kötü olunca ben internete giremiyorum sürekli net gidip geliyor aldıkları paraları biraz altyapıya kullansalarda net gitmese :@
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

fransa bile bizden önde ayıp yahu :)) :)) hahaha

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön