Msn den gelen E-Mail lerime giremiyorum.(çözüldü)
- seherinyeli
- Byte4

Msn den gelen E-Mail lerime giremiyorum.(çözüldü)
Selam arkadaşlar Msn den gelen E-Mail yazılarımı okuyamıyorum çünki şifre istiyor yani direkt açmıyor önce bir kere yapmıştım Msn araçlardan dı galiba unutmuşum şimdi bulamıyorum nedense bazen açıyor bazen açmıyor tarayıcı olarak hem internet explorer 8 hemde firefox u kullanıyorum bilen varsa yardımınızı rica ediyorum saygılar sunuyorum

Re: Msn den gelen E-Mail lerime giremiyorum
e-mail için tıkladığında firefox açılıyorsa şifre ister varsayılan tarayıcını ie8 olarak değiştir.
- seherinyeli
- Byte4

Re: Msn den gelen E-Mail lerime giremiyorum
evet firefox açılıyor teşekkürler.
Hocam teşekkürler biraz uğraştım ve buldum aynı hatayla arkadaşlarda karşılaşır belki diye buraya
yazıyorumki zorluk çekilmesin konunun başlığı belli idi zaten (msn den gelen e-mail lerimi girip okuyamıyorum) altta açıklıyorum
E-mail için tıkladığında firefox açılıyorsa şifre ister (varsayılan tarayıcı)nız internet explorer 8
Olarak değiştirilmelidir. nasılmı yapalım internet explorer i açıyoruz üstten,araçlar,altta
internet seçenekleri,üstten,Proğramlar,altta,Proğramları ayarla,üstte,
Varsayılan proğramlarınızı ayarlayın,açılan pencerede solda ,internet explorer,e tıkla ve sağda
altta.bu proğramı varsayılan olarak ayarla,ya bas bukadar kolay gelsin
Hocam teşekkürler biraz uğraştım ve buldum aynı hatayla arkadaşlarda karşılaşır belki diye buraya
yazıyorumki zorluk çekilmesin konunun başlığı belli idi zaten (msn den gelen e-mail lerimi girip okuyamıyorum) altta açıklıyorum
E-mail için tıkladığında firefox açılıyorsa şifre ister (varsayılan tarayıcı)nız internet explorer 8
Olarak değiştirilmelidir. nasılmı yapalım internet explorer i açıyoruz üstten,araçlar,altta
internet seçenekleri,üstten,Proğramlar,altta,Proğramları ayarla,üstte,
Varsayılan proğramlarınızı ayarlayın,açılan pencerede solda ,internet explorer,e tıkla ve sağda
altta.bu proğramı varsayılan olarak ayarla,ya bas bukadar kolay gelsin
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez