Google aramada isim ve soyisim yazınca direk facebookta çıkması nasıl sağlayabiliriz.Örneğin Kenan doğuş atıyorum bu ismi yazdığımızda diğerleri değil ilk olarak google de facebook için adımızı ve soyadımızı yazdığımızda direk google de bizim kendimize ait adımız soyadımız çıksın diğer benzer ad ve soyadlardan önce google yazdığımızda facebookta ilk kendi adımız ve soyadımızın bulunduğu profilimiz çıksın hiç arama yapılmadan...
Bunu nasıl sağlayabilir ve ne uygulayabiliriz?
teşekkürler
Google aramada isim ve soyisim yazınca facebookta çıkması
- ultrailker
- Megabyte1

Re: Google aramada isim ve soyisim yazınca facebookta çıkması
facebook.com/aliyilmaz
şu şekilde isim aldınmı facebooktan?
şu şekilde isim aldınmı facebooktan?
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
facebooka üyeyim sadece loginden giriş yapıyorum.Onun dışında ne yapılır bilmiyorum????
teşekkürler
teşekkürler
- ultrailker
- Megabyte1

profil sayfanda bi yerde olması lazım. şimdi benim ismim olduğu için bende gözükmüyor.
- ultrailker
- Megabyte1

1) www.facebook.com adresine gidip hesabınıza giriş yapın.
2) Sonra adres satırına www.facebook.com/username yazın. Burada sizin profiliniz için uygun isimler olacak onlardan en beğendiğinizi seçin veya daha fazlası yazan yere tıklayarak kendiniz bir tane yazın. Alınabilirliğini kontrol edin ve karşınıza çıkan pencereden onaylayın.
3) Artık arkadaşlarınızı www.facebook.com/furkan.salman – www.facebook.com/immortALance gibi almış olduğunuz isminize ait sayfaya yönlendirebilirsiniz.
ve google senin profilini bu şekilde hafizasına aldıysa hangi ismi aldıysan google da çıkar.
2) Sonra adres satırına www.facebook.com/username yazın. Burada sizin profiliniz için uygun isimler olacak onlardan en beğendiğinizi seçin veya daha fazlası yazan yere tıklayarak kendiniz bir tane yazın. Alınabilirliğini kontrol edin ve karşınıza çıkan pencereden onaylayın.
3) Artık arkadaşlarınızı www.facebook.com/furkan.salman – www.facebook.com/immortALance gibi almış olduğunuz isminize ait sayfaya yönlendirebilirsiniz.
ve google senin profilini bu şekilde hafizasına aldıysa hangi ismi aldıysan google da çıkar.