Merhabalar,
Kullandığım Avira9 Premium, win7 ile pek anlaşamıyor. Driver sorunu çıkartıyor. Win7 için avira9 gibi hafif ama etkili, ilaç sorunu olmayan bir antivirüs tavsiye edebilirmisiniz?
Not : Kaspersky hakkında nedense önyargılarım var :)
Win7 için antivirüs tavsiyesi
- slayer
- Byte2

Re: Win7 için antivirüs tavsiyesi
avast 4.8 kullan,iş yaptığım yerlerdeki bütün no432 leri avastla değiştirdim,windows7'de sorunsuz çalışıyor.
- slayer
- Byte2

Avast için çok kötü duyumlar almıştım. Sistemi çok yavaşlatması, virüsleri ve tehditleri tespit edememesi vs vs.
ben duyduğuma değil kullandığıma inanırım,nod32 resmen bilgisayarın anasını belledi yok güncelleme yapmaz,yok korumasını yaptığı bilgisayarda virüs buldum diye sevinir,yok tarama yaparken % 98 de işlemciyi kastırır,önce iyiydi sonra bozuldu,bunları duymadım,ben yaşadım yazıyorum...mcafee kullanmaya başladım oda güncelleme yapmıyordu sonra avastı deniyim dedim ohhh dedim rahatladım..
çoğu gibi tek bilgisayarda değil yüklemeye başladığımda en az elli bilgisayara yüklüyorum ve hiçbir kişisel a.v. servere yüklenemezken avast kuzu,kuzu yüklendi,kasma dersen,nod32de hergün şikayet gelen eta yüklü sekiz senelik bilgisayardan daha şikayet gelmedi...
nod32 bu serverin haşatını çıkarmıştı avastla 3 aydır çalışıyor sorun yok ve her cumartesi günü güncel drweb live cd ile tarama yaparım tek trojan bile giremedi.....

çoğu gibi tek bilgisayarda değil yüklemeye başladığımda en az elli bilgisayara yüklüyorum ve hiçbir kişisel a.v. servere yüklenemezken avast kuzu,kuzu yüklendi,kasma dersen,nod32de hergün şikayet gelen eta yüklü sekiz senelik bilgisayardan daha şikayet gelmedi...
nod32 bu serverin haşatını çıkarmıştı avastla 3 aydır çalışıyor sorun yok ve her cumartesi günü güncel drweb live cd ile tarama yaparım tek trojan bile giremedi.....