Google'ın patronu BlackBerry kullanıyor

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Google'ın patronu BlackBerry kullanıyor

Mesaj gönderen uçs »

Arama motoru devi Google'ın CEO'su Eric Schmidt, BlackBerry marka bir cep telefonu ile fotoğraf çekerken görüntülendi.

Resim

Google'ın cep telefonlarında kullanılan kendi mobil işletim sistemi Android'li bir telefon yerine BlackBerry marka bir cep telefonu tercih eden Eric Schmidt, AP fotoğrafçısına yakalandı. Bir pencere kenarında gazetecilerin fotoğrafını çekmeye çalışan Schmidt, foto muhabirlere yakalandı. Arka yüzünde BlackBerry logolu bir telefonla yakalanan CEO'nun neden Android'li bir telefon kullanmadığı ise bilinmiyor.

CNET
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Re: Google'ın patronu BlackBerry kullanıyor

Mesaj gönderen Quarentina »

Adamin zevki kullanır kullanmaz alla alla :D
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: Google'ın patronu BlackBerry kullanıyor

Mesaj gönderen Kripteks® »

bill gates de mac kullanıyor allah allah ne var bunda :twisted: :twisted: :evil: :evil: :?: :?: :)) :))

ama şaka bi yana tek bir gercek var adım gibi eminim bill gates te oğluda vistayı sadece bir kez kurmuş ve denemişlerdir

bill gats in oğlu: babaa bune ya yuhh yakışmadı bize ben bile daha iyisini yazardım

bill gates:oğlum bende şaşkınım ama sadece basın önünde bende biliyorum ama dünyaya yedirdikmi yedirdik paraları cukkaladıkmı cukkaladık gerisini boşver kullan sen xp ni sp3 çıktı yakında sp4 çıkıcak :D

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön