Fare imleç i takılıyor

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Fare imleç i takılıyor

Mesaj gönderen uçs »

JTech Marka optik maus kullanıyorum..Yaklaşık 5 senelik..Zaman zaman imleç takılıyor..Açtım tekerleğin etrafı tozlanmıştı..Temizledim,birgün kadar normal çalıştı.Şimdi yine ara ara takılmaya başladı.Tabanda bulunan 4 ayaktan bir tanesinde yarım mm yüksekliğinde sert plastik parça var..Diğer 3 tanesinde yok..Yani taban masaya nerdeyse tamamen yapışıyor..Bu kadar masaya yakın olması sebep olabilir mi acaba.. :?: :?:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19973 kez

Re: Fare imleç i takılıyor

Mesaj gönderen velociraptor »

saniyorumki bir kavram kargasasi var , optik mauslarda tekerlek olmaz (bildigim kadari ile) altinda bir isik mi yaniyor yoksa top mu var =?
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

Tekerlek dediğim üstte satır atlatmak için..Sağ ve sol tuşların ortasında..Toplu değil,optik..Işık yanıyor.. :!:
Ayrıca USB girişli ve girişleride değiştirdim.. :!:
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19973 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

masaya tamamen yapismasi sorun olmaz (bendeki Microsoft mause de öyle) , kulanilan zemin renginin etki edebildigi söyleniyor fakat bu tarz bir durum hic basima gelmedi normalde üstteki tekerlegin takilmada etkeninin olmamasi gerekir :?:
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

4 senedir aynı zeminde kullanıyorum.A4 kağıdının üzerindede denedim.Onda da yapıyor.Son bir hafta 10 gündür böyle..Dün gece imleç tamamen kayboldu..USB girişlerini değiştire değiştire sonunda imleç görünür oldu.. :evil: