Bazı kurtarma programlarını incelediğimde,özellikle compaq laptopta recovery kurtarma konsolu olduğunu gördüm.Burda hdd 160 ken 100 lük alanını kullanabiliyorsunuz.Bilgisayarınız çöktüğü zaman kurtarma disketini 1 kere oluşturabiliyorsunuz.Recovery ile silinen ya da çöken tüm pc deki bilgileri kurtarabiliyorsunuz.Bu durumu aynı şekilde masaüstü bilgisayarlarada yapılabilir mi?Her hangibir lisanslı program,sistem,dos çökmeleri sorularda geri getirebilebilir mi ve bunu nasıl yapabiliriz?Başka ne gibi kurtarma sistemleri vardır?En kolay ve en uğraştıran yöntemler nelerdir?
teşekkürler
windows kurtarma konsolu
Re: windows kurtarma konsolosu
acronis ile yapabilirsin,acronisi kurduktan sonra startup recovery manageri yüklediğinde açılışta seçenekler gelir ve istediğin gibi kurtarabilirsin.
Acronisi aç
managament toolsa gel

manage Secure zone dan,Secure zone'u 'u oluştururken "Activate Acronis Boot Manager" seçeneğini seçtiğiniz takdirde dediğiniz gibi kendi boot menüsünü oluşturuyor. Windows açılmadan önce "Acronis Kurtarma'yı çalıştırmak için F11 tuşuna basın" gibisinden 2-3 saniyeliğine bir yazı geliyor. F11'e basarsanız Acronis kurtarma menüsü açılıyor. Yok basmazsanız direkt olarak Windows'a giriş yapıyor.
İlk aşama olarak kullandığınız işletim sisteminin boot bölümünü silip kendi
boot menüsünü yüklüyor.
Starting Acronis Loader
Press F11 for Acronis Startup Recovery
Manager...
şeklinde bir yazı ile açılıyor bu ekranda F11 basarak yedek alabilir veya
mevcut yedeğinizi yükleyebilirsiniz.
Acronisi aç
managament toolsa gel

manage Secure zone dan,Secure zone'u 'u oluştururken "Activate Acronis Boot Manager" seçeneğini seçtiğiniz takdirde dediğiniz gibi kendi boot menüsünü oluşturuyor. Windows açılmadan önce "Acronis Kurtarma'yı çalıştırmak için F11 tuşuna basın" gibisinden 2-3 saniyeliğine bir yazı geliyor. F11'e basarsanız Acronis kurtarma menüsü açılıyor. Yok basmazsanız direkt olarak Windows'a giriş yapıyor.
İlk aşama olarak kullandığınız işletim sisteminin boot bölümünü silip kendi
boot menüsünü yüklüyor.
Starting Acronis Loader
Press F11 for Acronis Startup Recovery
Manager...
şeklinde bir yazı ile açılıyor bu ekranda F11 basarak yedek alabilir veya
mevcut yedeğinizi yükleyebilirsiniz.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19946 kez