Microsoft'un Rüyası-Gelecekte Windows Nasıl Olacak---

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
pitate
Byte1
Byte1

Microsoft'un Rüyası-Gelecekte Windows Nasıl Olacak---

Mesaj gönderen pitate »

Geleceği tahmin etmek çok zor. Ama bu tahminleri, teknoloji devi Microsoft yaparsa oturup düşünmek gerekiyor. İşte Microsoft'un hayallerinin olduğu video.

Aşağıdaki video, teknolojinin hayatımızı nasıl yönlendireceği konusunda fikir sahibi olmanızı sağlayabilir. Videoyu hazırlayan Microsoft, dokunmatik ve şeffaf ekranların doldurduğu yeni dünyayı gözler önüne seriyor.

Videoyu İzleyin:

http://shiftdelete.net/microsoftun-ruyasi-10518.html
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19959 kez

Re: Microsoft'un Rüyası-Gelecekte Windows Nasıl Olacak---

Mesaj gönderen velociraptor »

bunu daha öncede izlemistim ve oldukca hos , 5000 li yillari görmek icin neler vermezdim , size garip gelebilir fakat eski ve tarihsel olan herseye karsi bir sogukluk vardir bende , evimde eski tarz mobilya bulundurmam , eski tarz dösnemis odalardan nefret ederim , birkeresinde i.ü. siyasal bilgilerde , derse girdim (Sözlüm okuyordu bende disarida beklememek icin derse istirak etmistim) , daha girerken daraldim , hersey tarihi , derste resmen kendimi mezarda hissettim , birdaha da oraya girmedim , hep disarida bekledim (sanirim psikolojik birsey) , hertürlü teknolijik yenilik ilgimi cekiyor , burada yapacak hicbirseyim yoksa yeni cikan bilgisayarlari elektronik esyalari gider vitrinlerde seyrederim fiyatlarina bakarim .... (Gelecek yeniligi getirecegi icin güzel olacak)
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Mesaj gönderen modestus »

ben geçmişdeki acizliğimize yavanlığımıza hayret ediyorum,her sokakta bir çeşme,evlerde musluk yok,telefon geldiğinde postaneden çağırıyorlar,televizyon siyah/beyaz sadece çarşamba günleri yayın var oda yarım gün,vs.vs.
(komik geliyor değilmi).
bence gelecekte microsoft olmayacak,çok değişik bir firma değişik bir sistemle microsoftu silecek,aynı amstradın,commodoreun silindiği gibi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19959 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Katiliyorum , herseyin basi ve de sonu vardir ;)

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön