Portable photoshop CS4 hakkında

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
seherinyeli
Byte4
Byte4

Portable photoshop CS4 hakkında

Mesaj gönderen seherinyeli »

Selam sevgili arkadaşlar bende ingilizce Photoshop CS4 Portable var türkçesini bulamadım olsa iyidi ama ingilizceden pek anlamadığım için almancasınıda bulamadım neyse benim sorunum alttaki resimde
gözüktüğü gibi Anımasyon yazıyor ama bir görev yapmıyor yani resimleri su dalgası falan buna benzer
acaba diyorum full deyilde portable olduğu içinmi bilen veya kullanan varsa yardımını rica ediyorum ve saygılarımı sunuyorum,

Resim
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Re: Photoshop CS4 için yardım

Mesaj gönderen Laneth »

Photoshop'u web tasarımı gibi ticari işler için kullanmıyorsan :arrow: CS4 sürümünü kullanman gereksizdir

Ev kullanıcıları için CS3 her halükarda işini görür
Kullanıcı avatarı
seherinyeli
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen seherinyeli »

Hayır oda vardı aynısı bir deyişiklik yok ama oda portable idi bilemiyorum ondanmıdır hayır ticari için deyil evde kandime öylesine bir hobi olarak var aslında aşşağı yukarı aynı görevi yapan photoımpact X3 ama ben istemiyorum PC de bir sürü MB tutsun onun için Portable tercih ediyorum
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19104 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

En son Portable Frontpage kullanayim dedim , seninkine benzer bir sorunla karsilastim (bir özelligi calismiyordu), kisacasi : Photoshop , forntpage ... gibi agir programlarin özellikle son veya bir önceki sürüm portablelerinde bu tür hatalar olmasi normaldir

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön