orjina xp cdsine aktivasyon nasıl entegre ederim?
- ripley
- Byte3

orjina xp cdsine aktivasyon nasıl entegre ederim?
başka bir bilgisayara kurdugum lisanslı xp home cdsinin icine aktivasyon sormaması icin ekleyebilecegim bişey varmı?ekledikten sonra cd ye yazdırırken dikkat etmem gereken ayarlar varmı? tesekkurler
- Laneth
- Gigabyte1

Re: orjina xp cdsine aktivasyon nasıl entegre ederim?

Aktivasyon derdinden kurtaracak dosyalar
Ne yazık ki, üstteki yöntembaşka bir bilgisayara kurdugum lisanslı xp home cd
- ripley
- Byte3

benim yapmak istedigim orjinal windows xp alıp başka içine aktivasyonu koyup başka bir cdye kopyalamak.bunu herhangi bir bilgisayara kurdugumda aktivasyon istememese.elimde bitane xp pro sp2 cdsi var bunu belki 10 bilgisayara kurdum hiç aktivasyon istemedi.guncellemelerin hepsinide yapti.o cdnin içinde alabilecegim aktivasyon falan varmıdır acaba?
- Laneth
- Gigabyte1

yukarıdaki mantık yine değişmez
Şimdi, bu cevap üzerine bana şunu soracaksın
Tüm XP CD'lerini Microsoft çıkarmıyor mu?
Evet ama kullanıcılar bu CD'ler üzerinde oynamalar yapıyorlar -Service Pack ekleme, driver ekleme vb- bu neden ile orijinallikleri gidiyor
Elindeki o XP CD'sinin türünü şu şekilde öğrenebilirsin
viewtopic.php?p=72671#p72671
Büyük ihtimal ile
Volume licence'dir
Microsoft tarfından çıkarılmış olduğu içindir yani "Untouched"'dır ve ilaçı şimdilik kara listeye girmemişelimde bitane xp pro sp2 cdsi var bunu belki 10 bilgisayara kurdum hiç aktivasyon istemedi.guncellemelerin hepsinide yapti
Şimdi, bu cevap üzerine bana şunu soracaksın
Evet ama kullanıcılar bu CD'ler üzerinde oynamalar yapıyorlar -Service Pack ekleme, driver ekleme vb- bu neden ile orijinallikleri gidiyor
Elindeki o XP CD'sinin türünü şu şekilde öğrenebilirsin
viewtopic.php?p=72671#p72671
Büyük ihtimal ile
- ripley
- Byte3

evet dediginiz gibi volume licensemış.bendeki xp home bu şekilde yapamıyoruz heralde dimi?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19697 kez
Xp Cd sine program entegre etmeyi hicbirzaman tasvip etmedim , sebebi: varsayalim bir program entegre ettiniz , o programi entegre ettiginiz tarihten sonra bircok versionu cikacak ve siz o Cd yi cöpe atmak durumunda kalacaksiniz , Xp ilac isi de o sekilde , Microsoft bir update cikrarir hoop ilac ise yaramaz hale gelir ve Cd yine cöpe , ama illada nasilini ariyorsaniz , sanirim asagidaki yazilim isinizi görebilir :
viewtopic.php?f=5&t=6227
Mantiken bana ters geldiginden hic Xp Cd me program entegre etmedim ve ayrintilar konusunda bilgi sahibi degilim
viewtopic.php?f=5&t=6227
Mantiken bana ters geldiginden hic Xp Cd me program entegre etmedim ve ayrintilar konusunda bilgi sahibi degilim