Paypaldan Alışveriş Nasıl Yapabilirim?
- Quarentina
- Kilobyte3

Paypaldan Alışveriş Nasıl Yapabilirim?
arkadaşlar bir sitede VİP üyelik alacağım 5€ Ancak paypal hesabı olması lazım onun üzerinden yapılcak ve benim bi kartım yok şimdi acaba bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim bir yolu varmı??
- Laneth
- Gigabyte1

Re: Paypaldan Alışveriş Nasıl Yapabilirim?
illa ki, bir kredi kartın olacak
amaç
kredi kartı numaranı vermeden internet üzerinden güvenli alışveriş, değil mi?
amaç
- Quarentina
- Kilobyte3

Hmm peki forumda bu konuda yardımcı olabilcek arkadaş olurmu acaba? yani ben kendisine yapsam havaleyi btm üzerinden o yapamazmı benm yerime paypaldan?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19221 kez
parali vip üyelik , ne sitesidir bilemiyorum ama , bircok yabanci yeralti sitesinde üyeliklerim vardir oralarda bile bugüne kadar v.i.p de para ödemeye degecek birsey göremedim , soruna gelince : Türkiyede nasildir bilemiyorum (bu laftan nefret ediyorum ama hicbir standarda uymadigimiz icin kullanmak durumundayim) , Paypal hesabi icin illa da Kredi karti sart degil , benim kredi kartim yok , sadece bir banka hesabin olmasi yeterli , sen actirdigin paypal hesabina kendi hesabindan havale yapacaksin 2-3 günde para paypaldaki hesabina + yazilacak ve kullanilabilir hale geolecek sonrasinda paypal ile satis yapan yerden butona tiklayip kullanici adini ve pass ini goirmen gereken paypal sayfana yönlendirileceksin , bu islemlarden sonra emailine islemin gerceklestigine dair onay emaili gelecek ve islem bitmis olacak (yillardir böyle yapiyorum , ama Türkiyedeki sistem farkli ise de hic sasirmam)
Not: gecen senelerde paypal hesabina havale yapmadan alisveris yapilabiliyordu (onlar banka hesabindan cekiyorlardi) , güvenlik amaciyla bu sistem degistirildi

Not: gecen senelerde paypal hesabina havale yapmadan alisveris yapilabiliyordu (onlar banka hesabindan cekiyorlardi) , güvenlik amaciyla bu sistem degistirildi

Ne kadar doğru bilmiyorum, paypal, ilerleyen günlerde benimde ihtiyacım olacak bir site. Şu zamana kadar öğrenebildiklerim:
- Türkiye için bir kredi kartı gerektiği (kredi kartını numaranı vermeden alışveriş yapman için),
- Garanti Bankası ile paypal'ın ortak çalıştığı. Yani velociraptor'un
Bunun yanında birde sanal kredi kartı sistemi var, ki bu sistemi bütün bankalar da uygular. Yukarıdakilere nazaran daha az uğraştırıcı bir sistem.
Tek bildiklerim bunlar. Şu anda ben de araştırma aşamasındayım.
- Türkiye için bir kredi kartı gerektiği (kredi kartını numaranı vermeden alışveriş yapman için),
- Garanti Bankası ile paypal'ın ortak çalıştığı. Yani velociraptor'un
şeklinde anlattığı sistem. Ancak bu sistemde paypal'ın arada sakatlık çıkardığını biliyorum.velociraptor yazdı:Paypal hesabi icin illa da Kredi karti sart degil , benim kredi kartim yok , sadece bir banka hesabin olmasi yeterli , sen actirdigin paypal hesabina kendi hesabindan havale yapacaksin 2-3 günde para paypaldaki hesabina + yazilacak ve kullanilabilir hale geolecek sonrasinda paypal ile satis yapan yerden butona tiklayip kullanici adini ve pass ini goirmen gereken paypal sayfana yönlendirileceksin , bu islemlarden sonra emailine islemin gerceklestigine dair onay emaili gelecek ve islem bitmis olacak
Bunun yanında birde sanal kredi kartı sistemi var, ki bu sistemi bütün bankalar da uygular. Yukarıdakilere nazaran daha az uğraştırıcı bir sistem.
Tek bildiklerim bunlar. Şu anda ben de araştırma aşamasındayım.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19221 kez
Tr de kredi karti gerekli dediginiz anda o is daha baslamadan kalsin derim , avrupada sistemin nasil isledigini anlattim , TR de neden aynini uygulamiyorlar anlamadim