Film izlerken indirmek?
- Quarentina
- Kilobyte3

Film izlerken indirmek?
arkadaşlar sitelerden veya başka biryerden online film izlerken acaba o izlediğim filmi pcme indirme programı veya yöntemi yokmu? idm programıyla izlediğim videoyu falan indirebiliyorum ama indirirken dolduğu kadar yeri izlemem mümkün değil mi? mesela limewirede müzik indirirken ne kadarı dolduysa oraya kadar çalabiliyor inerken bunun gibi?
- N2O
- Megabyte2

Re: Film izlerken indirmek?
http://www.freevideozilla.com/
freevideozilla ile yapabilirsin. program açıkken videonun olduğu sayfaya gir izlemeye başla ve bu arada programda o video yazı olarak belirecek başına bir tik koyup downloada basacaksın
freevideozilla ile yapabilirsin. program açıkken videonun olduğu sayfaya gir izlemeye başla ve bu arada programda o video yazı olarak belirecek başına bir tik koyup downloada basacaksın
- Quarentina
- Kilobyte3

eyw denicem :|
peki hocam mesela izliyorum bu izlerken birde indirecek ya ozaman video daha uzun süredemi dolacak? yoksa izlediğim kadarını mı indirecek?
peki hocam mesela izliyorum bu izlerken birde indirecek ya ozaman video daha uzun süredemi dolacak? yoksa izlediğim kadarını mı indirecek?
Gökberk'in verdiği programı indirip denemedim; ama çalışma sistemi muhtemelen yazdıklarının ikiside değil. YouTube benzeri sitelerden anlayabileceğin üzere yükleme işlemi daha uzun sürer, sadece önbellekteki dosyaların çağrılıp oynatılması daha uzun sürede olur. Büyük ihtimalle sen filmi izlemeyi bitirmeden, film yüklenmiş olacaktır.Quarentina yazdı: peki hocam mesela izliyorum bu izlerken birde indirecek ya ozaman video daha uzun süredemi dolacak? yoksa izlediğim kadarını mı indirecek?
Ayrıca herhangi bir program kullanmadan izlediğin filmleri veya videoları Internet Explorer (veya hangi tarayıcıyı kullanıyorsan) önbelleğinden ayıklayabilirsin.
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
internet download manager ile indirebilirsin oyomatik olarak videolarun üsütnde boyutu ve indirme ikonu çıkıyor
- N2O
- Megabyte2