Film izlerken indirmek?

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Film izlerken indirmek?

Mesaj gönderen Quarentina »

arkadaşlar sitelerden veya başka biryerden online film izlerken acaba o izlediğim filmi pcme indirme programı veya yöntemi yokmu? idm programıyla izlediğim videoyu falan indirebiliyorum ama indirirken dolduğu kadar yeri izlemem mümkün değil mi? mesela limewirede müzik indirirken ne kadarı dolduysa oraya kadar çalabiliyor inerken bunun gibi?
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Re: Film izlerken indirmek?

Mesaj gönderen N2O »

http://www.freevideozilla.com/

freevideozilla ile yapabilirsin. program açıkken videonun olduğu sayfaya gir izlemeye başla ve bu arada programda o video yazı olarak belirecek başına bir tik koyup downloada basacaksın ;)
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

eyw denicem :|

peki hocam mesela izliyorum bu izlerken birde indirecek ya ozaman video daha uzun süredemi dolacak? yoksa izlediğim kadarını mı indirecek?
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Quarentina yazdı: peki hocam mesela izliyorum bu izlerken birde indirecek ya ozaman video daha uzun süredemi dolacak? yoksa izlediğim kadarını mı indirecek?
Gökberk'in verdiği programı indirip denemedim; ama çalışma sistemi muhtemelen yazdıklarının ikiside değil. YouTube benzeri sitelerden anlayabileceğin üzere yükleme işlemi daha uzun sürer, sadece önbellekteki dosyaların çağrılıp oynatılması daha uzun sürede olur. Büyük ihtimalle sen filmi izlemeyi bitirmeden, film yüklenmiş olacaktır.
Ayrıca herhangi bir program kullanmadan izlediğin filmleri veya videoları Internet Explorer (veya hangi tarayıcıyı kullanıyorsan) önbelleğinden ayıklayabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

internet download manager ile indirebilirsin oyomatik olarak videolarun üsütnde boyutu ve indirme ikonu çıkıyor
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

izlediğiniz kadarını indiriyor... yani yavaşlatma gibi bir olay yok.