XP nin Temasını değiştiremiyorum.

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

XP nin Temasını değiştiremiyorum.

Mesaj gönderen Mendenn »

Normalde Sorun yoktu taki ben uxtheme-multi-patcher-neowin-edition-4.0 adlı programı çalıştırana kadar. Yama SP2 ile uyumlu...Bende ne bilim SP3 ile uyumsuz olacağını. Şimdi ben bu temayı düzeltmek için ne yapabilirim tavsiyeniz nedir acaba?

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/188451624/uxtheme-multi-patcher-neowin-edition-4.0.exe.
Sorunun Çözümü:
" C:\Windows\System32\Dllcahce " klasörüne girin. Arkadaşlar bu dosya gizlidir windowsada gözükmeyen bir dosyadır (Gizli dosayarı göster deseniz de) bunun nedeni bilgisayarınızda herhangi bir hata ile dll dosyası silerseniz windows o önemli dosyaların yedeklerini burada tutar ve aksilik durumunda buradan değiştirir.

" C:\Windows\System32 " dosyasına girin orada uxtheme.dll dosyasını bularak uzantısını " .bak " olarak değiştirin.

Buradaki uxtheme.dll isimini deiğiştirdikten sonra ;
XP CD'si I386 klasöründe içerisinde UxTheme.dl_ bir (aslen Uxteheme.cab arşivi olan) bu dosyayı winrar ile aç ve içindeki Uxtheme.dll dosyasını çıkarıp

veya Çıkarmak için: UxTheme.dl_ dosyasını C:\ kopyalayın sonra
expand -r dosya.uzantı_ yani expand -r UxTheme.dl_ yazın sonra UxTheme.dll dosyası elinizde

en sonda C:\Windows\System32 ve C:\Windows\System32\Dllcahce çıkardığınız UxTheme.dll dosyasını belirtiğim konumlara kopyalarsanız ve yeniden bilgisayarı başlatırsanız sorun kalmaz...

Burada UxTheme.dll dosyasının ilgili SP3 patch i

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/188462588/UXTender.exe
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: XP nin Temasını değiştiremiyorum.

Mesaj gönderen Kripteks® »

sorununu çözdüğüne sevindim başka kullanıcılara da ışık tuttun

paylaşım için teşekkürler @mendenn