DigiVOX mini II DVB-T TV Karti

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 928
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:12
İletişim:

DigiVOX mini II DVB-T TV Karti

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

DigiVOX mini II DVB-T TV Kartı Karasal dijital yayın teknoloji DVB-T* yüksek çözünürlülte ve yüksek ses kalitesinde TV yayınını mümkün kılan ve Avrupa'da yaygın olarak kullanılan bir teknoloji. Basit bir anten vasıtasıyla bir çok TV kanalını Uydu yayını kalitesinde izlemenize olanak veren DVB-T'nin ülkemizde de denemelerine başlanmış durumda. Teknoloji ülkemizde tam olarak kullanılmaya başlandığında cep telefonlarından* diz üstü bilgisayarlara kadar oldukça geniş yelpazede taşınabilir cihaz ile yolculuklarımız sırasında ücretsiz olarak TV izleyebilmek mümkün olacak.

Resim

MSI Digi Vox mini-II* her ne kadar bir USB belleğe benzese de bir DVB-T TV kartı. MPEG2 görüntü kaydı* zaman öteleme* 16:9 yatayda uzun ekranlarla çalışabilme* 1080i'ye kadar HDTV desteği ve Microsoft MCE 2005 uyumluluğu gibi gelişmiş özelliklere sahip ürün* portatif yapısı sayesinde dizüstü bilgisayar* masa üstü bilgisayarlar ve HTPC'ler ile rahatlıkla kullanılabiliyor. MSI Digi Vox mini-II'nin Microsoft MCE 2005 uyumluluğu taşıması ve USB portundan takılıyor olması* HTPC'sinde genişleme slotu bulunmayan kullanıcıların oldukça işine yarayacaktır.

Resim

Çalışabilmek için herhangi bir ek güç kaynağına ihtiyaç duymayan MSI Digi Vox mini-II* dizüstü bilgisayar sahiplerine hareket halindeyken dahi TV izleyebilme olanağı sunuyor. Beraberinde yazılım ve sürücülerin bulunduğu CD* kullanım klavuzu* taşınabilir anten* USB uzatma kablosu ve anteni ürüne bağlayabilmeniz için dönüştürücü kablo gelen ürün yurtdışında 30 avro fiyat etiketi ile satılıyor.
Cevapla