Doğan'ın TV'leri elden gidiyor!
28 Ekim 2008 Salı 14:57
RTÜK, öyle bir karar aldı ki ortalık bir hayli karışacak. Dünkü üst kurul toplantısında Doğan'ın 11 TV kanalı birden kapatıldı.
RTÜK, Aydın Doğan'ın D-Smart'taki 11 televizyon kanalı ile karasal yayın lisansları bulunmayan bazı TV kanalları için kapatma kararı aldı.
Radyo Televizyon Üst Kurulu, dün yapılan üst kurul toplantısında şaşırtan bir karar aldı ve 28 TV kanalının yayını durdurma kararı aldı. Kapatılan televizyon kanallarından 11'i D-Smart'ta yer alan Doğan Grubu'na ait TV kanalları olurken, 3'ü Digitürk'te, 14'ü ise Türksat'ta yayın yapıyor. Öte yandan RTÜK, Türksat'ta yayın yapan ancak karasal yayın lisansı bulunmadığı halde, bazı illerde yayın yaptığı belirlenen TV 5, Kanal 1, TV 8, Net TV, Tempo, Tatlıses, Kon TV, Marmara FM ve Ses TV'nin de vericilerinin kapatılmasına ve yöneticileri hakkında da suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
RTUK cildirdi!!!
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
Re: RTUK cildirdi!!!
farkındamısınız artık RTUK bile dini şeylere dönmeye başladı...son zamanlarda çok dikkatimi çekmeye başladı. eskiden hiç bir şeyi böyle göremezdik ama şimdi aşırıya kaçmaya başladılar diyebilirim. sanırım klasik yalakalık politikası...
- mavigece
- Megabyte1

- İletişim:
dinle ne alakası var ben onu anlamadım.honda76 yazdı:RTÜK, Aydın Doğan'ın D-Smart'taki 11 televizyon kanalı ile karasal yayın lisansları bulunmayan bazı TV kanalları için kapatma kararı aldı.
- leone
- Byte2

Rtük başkanını Tayyip erdoğan atadı..mavigece yazdı:dinle ne alakası var ben onu anlamadım.honda76 yazdı:RTÜK, Aydın Doğan'ın D-Smart'taki 11 televizyon kanalı ile karasal yayın lisansları bulunmayan bazı TV kanalları için kapatma kararı aldı.
Yanısıra rütük başkanının adı Denizfeneri davasına karıştı Bunu Doğan medya grubu haber yaptı..
Savaş başladı...
Gözümün önüne bi an Cem uzan geldi..
Doğan medya grubunun ipi çekilmiştir arkadaşlar
Artık 3 yılmı 5 yılmı geçer bilmem doğan grubu yok olur gider..
Bekleyin görün..
- drog_1
- Megabyte3

bu sadece rtük başkanının "deniz feneri" intikam harekatı
açık bir savaş ilanı
şu an kendi postunu kurtarma derdinde
ideoloji,akp falan umurunda değil
sadece köşeye sıkışan kedi gibi tırmalıyor...
açık bir savaş ilanı
şu an kendi postunu kurtarma derdinde
ideoloji,akp falan umurunda değil
sadece köşeye sıkışan kedi gibi tırmalıyor...