bence abi sen bu lite vistadan vazgec image dosyalarinin arasina da birsey atma gel asagidakini yazdir:
viewtopic.php?p=111045
sorunsuz kullan
LiveCD her sistemde kullanilirmi
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19834 kez
- uçs
- Petabyte3

Tabii,onuda yazdıracaktım zaten..velociraptor yazdı:bence abi sen bu lite vistadan vazgec image dosyalarinin arasina da birsey atma gel asagidakini yazdir:
viewtopic.php?p=111045
sorunsuz kullan
Tesekkür ederim.. :)
- Oxygen
- Kosovalı

Abi ben windows xp live cd turkce'yi burda indirdim..
inan her bilgisayrda calisti.. pentium 3 denedim ozelikleri dusuk ama calisti butun dosyalari kurtarmistim..
bu cd ile acilmayan xp'lerde cok dosya kurtardim.. internete bi cok live cd bulabilirsin.. ben baska bi tane denemistim ama o kadar cok kasiyorki bilgisayari attim gitti.. simdi sadece bunu kunlaniyorum kurtaricim oldu.. hem bilgisayari kasmiyor hem cok guzel calisiyor..
Edit:
Adminimizin verdigi linktekini kunlan
viewtopic.php?p=111045
ben kunllaniyorum
cok basit ve hic bilgisayari kasmaz
inan her bilgisayrda calisti.. pentium 3 denedim ozelikleri dusuk ama calisti butun dosyalari kurtarmistim..
bu cd ile acilmayan xp'lerde cok dosya kurtardim.. internete bi cok live cd bulabilirsin.. ben baska bi tane denemistim ama o kadar cok kasiyorki bilgisayari attim gitti.. simdi sadece bunu kunlaniyorum kurtaricim oldu.. hem bilgisayari kasmiyor hem cok guzel calisiyor..
Edit:
Adminimizin verdigi linktekini kunlan
viewtopic.php?p=111045
ben kunllaniyorum
cok basit ve hic bilgisayari kasmaz
- uçs
- Petabyte3

Tama hocam,Sorunsuz yazdırdım.Ve çalıstı..Yalnız anladıgım kadarıyla,is bitinceye kadar cd,cdroom da takılı kalacak.. :!:Çıkarınca çalısmıyor..(Denedim).. :!:velociraptor yazdı:bence abi sen bu lite vistadan vazgec image dosyalarinin arasina da birsey atma gel asagidakini yazdir:
viewtopic.php?p=111045
sorunsuz kullan