mendenn yazdı:Baska bir kullanıcı hesabı yarat gir bakalım orda aynı seyler olacak mı? Bazen bende anormallikler oldu kullanıcı hesabı olusturuyoru eger düzelmis ise dosyalarımı alıp eksi hesabımı siliyorum...
aslında güvenlik modda çıkan administrator hesabını kullanmak ister isen not deferine aç asagıda kodu yapıstır dosya.reg yani uzantısı.reg olsun reg olsun kayıt et. Tıkla tamamda hesap aktif olur...
Kullandıktan sonra hesabı kapamak ister isen anahtarı takip et "Administrator"=dword:00000001 degeri sil...
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList]
"Administrator"=dword:00000001
Arkadasım yeni kullanıcı olusdurdum ama malesef çare olmadı sorun öylece duruyordu.
ama recovery consoleda verecegin komutlarla bu sorunun çözülecegini sanmıyorum
Amacın o oldugun biliyorum ama ögrenmek istediyim budur ki simdi ben Windows XP'yi yükleyi bassam ve onarma yapsam acaba açılısda kı seçenekler silinmez ki?
Zaur yazdı:
Amacın o oldugun biliyorum ama ögrenmek istediyim budur ki simdi ben Windows XP'yi yükleyi bassam ve onarma yapsam acaba açılısda kı seçenekler silinmez ki?
bölgesel dil seçenekelrine girdiginde üst tarafta 3 tane sekme vardır. bu sekmelerin her birine tek tek girerek hepsini türkçeye çevirmeyi denedinmi? senin degistirdigin yerler sadece klavyeyi degistirir. programların üzerindeki yazıları degil..
burak_dalkir yazdı:bölgesel dil seçenekelrine girdiginde üst tarafta 3 tane sekme vardır. bu sekmelerin her birine tek tek girerek hepsini türkçeye çevirmeyi denedinmi? senin degistirdigin yerler sadece klavyeyi degistirir. programların üzerindeki yazıları degil..
birde fontlarda bir degisiklik yapmıs olabilir misin? fontlarda bir degisiklik olduysa bu yazı fontuna dnk gelen font degismisse bundan dolayıda yapar bide normal bir bilgiayardan normal fontları c:/windows/fonts klasörü içine yeniden kopyalamayı denermisin.
Hayır ben hiç bir sey yapmadım ne oldusa oyunu kurup sildikden sonra oldu, Eng xp'deki fonts klasörünün içindeki bilgileri Tr xp'inin içine kopyalasam olurmu?
maalesef olmaz bekle ben sana upload edeyim diyecegim ama bendekilerde oynanmıs fontlar...arkadaslarımızdan fontlarla oynamamıs olan varsa birileri upload edebilir mi acaba?