Explorer 7 (Cozuldu)
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Explorer 7 (Cozuldu)
Internet exporer 8i kurdum denemek icin fakat memnun kalmadim ve yeniden 7yi kurmak istiyorum.Fakat microsoftun sayfasinda VISTA icin vermiyor.Bilgisayarda silmeye calistim en azindan update ile yeniden kurarim dedim ama software de bulamadim.Hollandaca vista icin explorer 7 lazim yani kisacasi.
En son %TuNcAy% tarafından 07 Eyl 2008, 19:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Quarentina
- Kilobyte3

Re: Explorer 7
forumda biraz arastırılırsa sanırsam bulunur gercekten microfostun sitesinde vista sürümü için yoq ilginç...honda76 yazdı:Internet exporer 8i kurdum denemek icin fakat memnun kalmadim ve yeniden 7yi kurmak istiyorum.Fakat microsoftun sayfasinda VISTA icin vermiyor.Bilgisayarda silmeye calistim en azindan update ile yeniden kurarim dedim ama software de bulamadim.Hollandaca vista icin explorer 7 lazim yani kisacasi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- Quarentina
- Kilobyte3

- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Senin hatirinimi kiracagim birde firefoxu deneyeyim.Ama anlamadigim microsoft neden vista icin explorer 7 sunmuyor.Neymiste vistada zaten explorer 7 standart olarak geliyormus.Onlarda anladi bence vistanin xpden daha gucsuz oldugunu :DF4stBoy yazdı:illa explorer 7 mi lzm =) yani firefox-exp yeni sürümü falan güzel :D
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Guvenli modda pcyi acip program ekle kaldirdan kurulmus guncellestirmelere girdiginizde internet explorer 8 betayi kaldirabilirsiniz.O zaman zaten otomatikmen explorer 7ye geciyor.Biraz gec oldu bugun kafama takildi,nasil explorer 7 bulunamaz vista icin diye.Zaten standart olarak explorer 7 vista ile geldigi icin 8i kaldirmayi denedim ama hic bir yerde bulamadim.Guvenli modda acilinca gorubildim.Simdi explorer 7 var ama ben kullandigimdan degil sadece meraktan dolayi ugrastim.Belki arkadaslardan isine yarayan olabilir.