evet server tamamen bastan asagı ben kurdum server isletim sistemini de ben yapmıstım fazlalıkları çıkarttım cd nin içine xpspeed entegre ettim..ki bunlarla ilgisi bile yok ama tamamen islemciden kaynaklanıyor....opteron olması yeterli...
Bunda tuhaflıkmı var :shock: yoksa çift uyumsuzlugumu TEST esnasında islemci %50 civarları seyir etti iki çekirdekte denk kullanımdaydı amd dual core optimizerda etkin düzgün bir sistem SP3 lü ama bu saniye olmamalı ! Sizce?
viewtopic.php?p=51184#51184
benimki intelin dual coresi , laptop ve de 1.6 Ghz , senin islemcide bir tuhaflik var , birde dikkatimi ceken sey : Xp de test sonucu 1 sn gibi önemli sayilabileck derecede daha iyi
opteron bildigim kadarıyla is istasyonu bir islemci.q6600 ilk cıkan 4 cekirdeklerden,opteron ise daha cok yeni.üzerindeki teknoloji eski bir 4 çekirdekten daha iyi performans gösterebilir.
ayrıca yavaslıktan söz etmissin.bu testi yaparken sisteminde herhangi bir yazılım acıkmıydı?(cpu'ya yüklenebilecek.)
vista kullandıgını söylesene :)
burak_dalkir kimbilir kendine nasıl bir xp üzerinde bu testi uyguladı :)
sen en iyisi xp kurup testi birde öyle dene,daha iyi bir sonuç alacagın kesin.
suçu direk islemciye atmamak lazım aslında.diger donanımlar arasındaki uyumu cpu'nun gerçek hızını göstermesini engelliyor olabilir.