Mavi ekran hatası!
- dj747
- Kilobyte1

Mavi ekran hatası!
Xp pro sp3(ie7+sata) kullanıyorum.Dün sabah format attım makinaya.Belli bir süre kullandıkdan sonra mavi ekran hatası alıyorum.Makina resetledikden sonra kullanırken tekrar mavi ekran veriyor.Neyin verdirdigini çözemedim ama.Sıcaklık 43 derece(celeron 2,53 775 pin).tam okuyamadım hatayı ama."kernel_stick_... gibi birsey yazıyordu.Belli bir sebebi var mı merak ettim.Tesekkür ederim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19235 kez
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3 ... &x=17&y=15
özetleyeyim:
iyi bir antivirüsle taratin , eger virüs yoksa , microsoftun talimatlarini uygulayin
ilave not:
Güvenlik günlügünü görüntülemek için :
1. Olay Görüntüleyicisi’ni açın (Olay Görüntüleyicisi’ni açmak için Baslat'ı ve Denetim Masası'nı tıklatın, Yönetimsel Araçlar'ı çift tıklatın, ardından Olay Görüntüleyicisi'ni çift tıklatın)
2. Konsol agacında Güvenlik'i tıklatın. Ayrıntılar bölmesi, bagımsız güvenlik olaylarını listeler.
3.Ayrıntılar bölmesinde, daha ayrıntılı görmek istediginiz olayı çift tıklatın.
ingilizcesi:
start > Settings > Control panel > Performance and Maintenance > Administratives Tools > Event Viewer

özetleyeyim:
iyi bir antivirüsle taratin , eger virüs yoksa , microsoftun talimatlarini uygulayin
ilave not:
Güvenlik günlügünü görüntülemek için :
1. Olay Görüntüleyicisi’ni açın (Olay Görüntüleyicisi’ni açmak için Baslat'ı ve Denetim Masası'nı tıklatın, Yönetimsel Araçlar'ı çift tıklatın, ardından Olay Görüntüleyicisi'ni çift tıklatın)
2. Konsol agacında Güvenlik'i tıklatın. Ayrıntılar bölmesi, bagımsız güvenlik olaylarını listeler.
3.Ayrıntılar bölmesinde, daha ayrıntılı görmek istediginiz olayı çift tıklatın.
ingilizcesi:
start > Settings > Control panel > Performance and Maintenance > Administratives Tools > Event Viewer

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19235 kez