Intel Atom İşlemcili İlk Dizüstü Bilgisayar Datagate

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Intel Atom İşlemcili İlk Dizüstü Bilgisayar Datagate

Mesaj gönderen uçs »

Resim
Index Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve İMKB’nin en genç bilisim firmalarından olan Datagate Bilgisayar, Intel Atom islemcili MSI Wind Netbook’u Türk tüketicisiyle bulusturdu. Mediamarkt’ta KDV dahil yalnızca 799 YTL’ye satısa sunulan ürün, hafifligi ve fiyatı ile ön plana çıkıyor.

1 kilogramdan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahip olan MSI Wind Netbook, bilgisayar islevlerinin yanında, internet dünyasında her an yer alabilmek için basit ve kullanıcı dostu bir isletim düzeni sunuyor.

Datagate Bilgisayar Genel Müdürü Salih Bas, yeni MSI Wind Netbook hakkında sunları söylüyor: “Her geçen gün gelisen ve ilerleyen bilisim teknolojileri pazarında, Datagate olarak en önemli misyonumuz, Türk tüketicilere en son teknolojiyi en hızlı ve etkin sekilde, genis bayi kanalımız aracılıgıyla ve uygun kosullarla ulastırmak. Son dönemde, mobil ürünler, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Hafiflik ve kolay kullanım ön plana çıkıyor. Datagate olarak, MSI firmasının en son teknolojiye sahip Wind Netbook ürününü Mediamarkt aracılıgıyla son kullanıcıların begenisine sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.”

Bas, MSI Wind Netbook’un kullanıcılar için tam bir özgürlükler dünyası sundugunu belirtiyor: “10 inç genis LCD ekranı ve LED güç saklama arka ısık teknolojisi ile izleme özgürlügü, pil dahil 1 kilogramdan hafif olusu ile hareket etme özgürlügü, en yeni Intel Atom islemcisi ve 80 GB sabit disk kapasitesi ile çalıstırma özgürlügü ve kablosuz internet baglantısı, uzun süre dayanan pili ve çoklu ortam uygulama arayüzü ile oynama özgürlügü sunuyor. Mobil hayata yakısan da bu özgürlükler zaten...”

Kullanıcı dostu özellikler
Pil dahil 1 kilogramdan hafif olan MSI Wind Netbook, her yere tasımak için ideal. Kullanıcıların tanıdık islevlerle daha rahat etmelerini saglamak için, konsol olarak Microsoft’un kullanıcı dostu Windows XP arayüzünden faydalanıyor.

MSI Wind Netbook, 22,6x25,4 cm genisligindeki LCD ekranıyla, daha konforlu bir görüntüleme ve okuma deneyimi sunuyor. Tümlesik LED güç tasarruflu arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, genel anlamda görüntü kalitesini en yüksek seviyeye tasıyor. 1024x600 piksel çözünürlügüyle, web sitelerini daha özgür ve rahat gezmek mümkün oluyor.

MSI Wind Netbook, keyifli ve ergonomik klavye dokusunun yanı sıra klavye tusları arasındaki 17,5 mm’ye çıkarılmıs mesafeyle de rahat kullanım imkanı sunuyor. Öte yandan, en üst seviyede tasınabilirlik ve verimlilik için artırılmıs pil ömrüyle günlük hayatı kolaylastırıyor.

MSI Wind Netbook, depolama kapasitesinden ödün vermiyor ve 80 GB büyüklügündeki 2,5” standart sabit diskiyle, en güzel anları yeterli alan endisesi duymadan kaydetme imkanı sunuyor.

MSI Notebook hakkında
MSI Notebook, yeni modeller gelistirirken, yenilikçi çizgiler sunmaya, biokimyasal anlamda dogru adımlar atmaya ve çokluortam eglence özellikleri saglamaya özen gösteriyor. Firma, kendi gelistirdigi ACV (Amazing Crystal Vision – sasırtıcı Kristal Görüntü) ve ACS (Gelistirilmis Sogutma Sistemi) gibi yenilikçi teknolojileriyle dikkat çekiyor. Bütün MSI markalı bilgisayarlar, fabrikadan çıkmadan önce ısı, baglantı, düsme, çarpma, basınç gibi en sert 30 dayanıklılık testinden geçiyor.
Cevapla