Mp3'ü bilgisayar kabul etmiyor..(usb sorunu)(Yardım?)

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mp3'ü bilgisayar kabul etmiyor..(usb sorunu)(Yardım?)

Mesaj gönderen NetQurd »

Arkadaslar yeni bir mp3 aldım...belki bileniniz kullananız vardır..markası sony ama çakma galiba :D..da bi kaç gün oldu kullanalı...yeni pil aldım taktım...starting yazdı o sekilde kaldı...(piilde bitmedi mubarek)..simdi bilgisayara baglamaya çalıstım..usb girisini taktım ama pc de tık yok..yeni aygıt bulundu diyor ama aygıt yüklenemiyor.diyor :S nasıl asıcam bu sorunu yardım:( :?:
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sony lerde problem olusabiliyor onların yanında cd si olması lazım ama verilmiyor çalıstıgını söylüyorlar baz makinalarda çalısırken bazılarında çalısmıyor...bu yüzden eksik olan dosyayı görebiliyorsanız ismini vermeniz yeterli...
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

ya bilgisayarda usb grisi olduna dair ses gelior ama hiç bisi yok hangi dosya ekisik bilmiorum..yeni donanım ekledien denedim is yok :S
merverdi
Bit
Bit

Mesaj gönderen merverdi »

ayni sorun bendede varya ben de yeni uye oldum bu problemi cozmek icin kac gundur ugrasiyorum olmuyor mp3le alakasi yok bilgisayarda sorun benimde oyle bende yeni aldim bi mp3 'creative zen' ses geliyor sonra bi sorun olustu diyor yapamadim cildirdim ya
Kullanıcı avatarı
OneSelf
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen OneSelf »

@merverdi: Büyük harfle mesaj yazmayalım lütfen :)
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen editci »

aldıgınız cihaz yeniyse ve mp3 lerin saglam oldugunu düsünüyorsanız cihazı aldıgınız yere göstermeniz yerinde olur.