hdd temiz mi?
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
hdd temiz mi?
öncelikle
Baslat > calistir >cmd yazalim
gelen ekranda
fsutil dirty query c:
yazalim , c, d, e, varsa hepsi icin ayri ayri bunu tekrarlayalim.
Not: eger Volume C: is Dirty gibi bi cikti alirsaniz Bu Hard disk in o bolumu arizali kaydi var demek gibi biseydir.
çeviri: velociraptor
Baslat > calistir >cmd yazalim
gelen ekranda
fsutil dirty query c:
yazalim , c, d, e, varsa hepsi icin ayri ayri bunu tekrarlayalim.
Not: eger Volume C: is Dirty gibi bi cikti alirsaniz Bu Hard disk in o bolumu arizali kaydi var demek gibi biseydir.
çeviri: velociraptor
En son burak_dalkir tarafından 04 Haz 2008, 06:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20595 kez
- dnzbzkn
- Megabyte2

cok güsel bir ipucu tesekkürler burak yanlız benim pc c ve d diye çift bölümlü.kirli olmadıgını söyedi.usb bellegim var(g:)ona denedim kirli dedi.nod32 sart security ile taratıyorum bisey yok.usb belekte bad sector olayları olmayacagından ne yapmam gerekiyor bellek için.format felan atabilirmiyim.hazır atılabiliyorsa dosya sistemini(fat32)ntfs yaparım???
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
sevgili dnzbzkn g yi sag tıklayıp biçimlendir diyoruz orada dosya ssitemi yazar ntfs diye onu degistirebilirsiniz fat sistemi diye degistirilebilir...yalnız bad sektörleri düzeltmez...ki usb flash belleklerde de bad sektör olusabilir ama bu olasılıga çok az rastlanırdnzbzkn yazdı:usb bellegim var(g:)ona denedim kirli dedi.nod32 sart security ile taratıyorum bisey yok.usb belekte bad sector olayları olmayacagından ne yapmam gerekiyor bellek için.format felan atabilirmiyim.hazır atılabiliyorsa dosya sistemini(fat32)ntfs yaparım???
- dnzbzkn
- Megabyte2