Windows XP Sp3 Türkçe........... !!! Ç I K M A D I !!!

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Windows XP Sp3 Türkçe........... !!! Ç I K M A D I !!!

Mesaj gönderen yasarcik »

Arkadaslar sp3 çıktı diyerek atlamayın hemen, Asagıdaki linkte verilenleri okuyun. Orada net bir sekilde su anda piyasada sp3 paketi olarak dolasmakta olan sürümün RC yani Release Candidate oldugu yazılı. Bu durum kb936929 numaralı makalade de yer alıyor. Ayrıntılı bilgi için lütfen http://support.microsoft.com/kb/936929 linkine tıklayınız. Özellikle kotalı arkadaslar bosuna sp3'ü veya sp3 entegre XP'leri indirip zaman harcamasın. İndiren arkadaslar da tekrar indirmek zorunda kalacak daha sonra full sp3 Türkçe çıktıgında...
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Mesaj gönderen tasiyici »

bilgi için sagol kotasızlar içinde sorun rapidde bi dünya bekliyoruz ne kadar modemin fisini çeksekte
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Uyarı

Bana sorarsan bu program zaten rapidden alınmamalı. Microsoft nasıl olsa bunu resmi sitesinde yayınlayacak. su anda herkesin elinde dolasmakta olan RC versiyonu bile Microsoft'un resmi sitesinde mevcut. Ama neden RC versiyonunu indirelim. İki-üç gün sonra ful versiyonunu kullanmak varken neden yani. Ben bu insanları anlamıyorum. Neden eksik gedik yamaları dagıtmaya çalısırlar. Tekrar söylüyorum Windows XP SP3 Türkçe yama çıkmadıııııı. Çıkan sadece TEST versiyonu. Ful versiyon çıkınca resmi sitesinden indirip kursunlar.

Buyurun bu da yukarıdaki ilk mesajımda verdigim linkte bulunan Microsoft resmi sitesinden açıklayıcı bir cümle

Not Windows XP Service Pack 3 yayımlandıgında, Windows XP Service Pack 3 Release Candidate sürüm notları yerine Windows XP Service Pack 3 sürüm notları kullanılacaktır.

Sanırım yeterince açık.
En son yasarcik tarafından 05 May 2008, 17:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

verdigin bilgi linkindeki makalenin tarihine dikkat et bence
29 nisanda iptal edildigini yeteri kadar tartıstık...
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Bilgi

Bu makalenin iptal edildigine dair bir ibare gösterebilir misiniz? Hadi onu geçtik diyelim ki bu makale iptal. O zaman sunu isteyebilir miyim? Bana içinde Release Candidate geçmeyen ve Windows XP Sp3 Türkçe yamanın indirildigi resmi sitenin ilgili sayfasının adresini verirseniz bu baslıgı açtıgım ve kullanıcıları yanlıs yönlendirdigim için herkesten özür dileyecegim..
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen mayhemious »

@yasarcik sana bir ithamda bulunulmuyor. ters anlama. microsoft un sitesinden sp3 (en azından öyle zannettigimiz) yaması indirip, kuran ve memnun olan çok arkadas var. önemli olan memnuniyet degil mi :D
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

29 nisanda makale iptal edilmedi
dagıtım duyurusuna göre o gün dagıtım baslayacaktı
ancak parakende uyusmazlıgı nedeniyle ertelendi bilgisi verildi
dedigim oydu
makalenin iptali degil...
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

@mayhem kesinlikle haklısın. Önemli olan memnuniyet. Hatta belki RC (Dagıtım Adayı) olarak üretilen bu versiyon son versiyon olarak lanse edilebilir Microsoft tarafından. Ancak sormak isterim. -Herkes, iki gün sonra asıl dagıtım yayınlandıgında "Neden son versiyon diye tanıtılan bu yamanın geçici oldugunu hiç kimse söylemedi" demez mi? - Siz diger mesajlarınızda bu yamayı indirip kurdugunuzu yazmıstınız, peki siz asıl yama çıktıgında tekrar indirmeyecek misiniz?

Arkadaslar özetle bu yamanın indirilip kurulacagını ben de biliyorum. Ancak lütfen son versiyon demeyin. RC versiyonlar ile son versiyonlar arasında mutlaka farklar oluyor. Benim asıl sitem ettigim bu durumun kullanıcılara açık bir sekilde ifade edilmemesi. "Dagıtıma Aday Windows Sp3 Türkçe Yama" denirse herkes arkasından asıl versiyonun gelecegini ve belki bilgisayarlarına kurdukları bu yamayı bir süre sonra kaldırmak zorunda kalacaklarını bilirler. Ben de bu konuya dikkat çekmek için Çıkmadı diye baslık attım. Eminim arkadaslarımızın hemen hepsi bunun ardından son stabil versiyonun çıktıgını duyduklarında indirip kurmak isteyeceklerdir.

@drog üstadım, açıklama için tesekkür ederim. Zaten asıl versiyonlar (stand-alone), makale esliginde yayınlanmıyor. XP Sp3 ingilizce yamasının bulundugu sayfada görülebilir bu. http://technet.microsoft.com/en-us/wind ... 3a761.aspx
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

sp3 çıktı dostum...
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

yasarcik yazdı:
@drog üstadım, açıklama için tesekkür ederim. Zaten asıl versiyonlar (stand-alone), makale esliginde yayınlanmıyor. XP Sp3 ingilizce yamasının bulundugu sayfada görülebilir bu. http://technet.microsoft.com/en-us/wind ... 3a761.aspx
asıl ben tesekür ederim
yerinde bir uyarı oldu
biz sallapati bir forum olmama iddiasındayız
bunu atlamıs olmak bizim eksikligimiz olmus
heyecanımıza verinn
daha dikkatli oluruz...

(not: radyo yayını yapıyor sordum.com. her cumartesi saat 18-21 arası canlı
duyurulardan ayrıntıları alabilirsiniz.
herkesi bekleriz...)

paylasımlarınızın devamını dilerim.
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Açık söylemek gerekirse bilgisayarı açtıgımda ilk ziyaret ettigim yer forumsordum. Bu forumun kalitesinin farkındayım. Zaten sadık bir kullanıcı olarak asıl amacım bu kaliteyi korumaya çalısmak. Sorunun iyice belirlenmesi için çalısıyorum sadece. Xp sp3 tabiiki çıktı, ama son stabil versiyonu bu degil.

@Kripteks üstadım tabiiki sp3 çıktı. Ama herkes için degil... Meraklısı alır indirir kurar bakar. Ama bu forumu takip eden son kullanıcı, kurdugu yamanın stabil olmasını, saglam olmasını, sorun çıkartmamasını ve daim olmasını ister. Ve iki-üç gün sonra "Hadi tamam, RC isi bitti, stabil ve asıl kullanılacak son versiyonu çıktı" derseniz insanların aklına soru isaretleri gelir. "Bu son ve stabil olanı ise, önceki neydi" diye sorar. Ve RC versiyonu kaldırıp yenisini indirmeye kalkar. Bu zaman ve veri kaybı demektir. Bu konuda mod'lar olarak sorumlulugunuz oldugu düsünüyorum.

Lütfen bir kez daha inceleyin, Release Candidate baska, Stand-Alone baska. Ve hala ısrar ediyorum, yayınlanan bu yamayı herkes indirmesin. Benim zamanım çok, indiririm kurarım bakarım, kaldırırım bir daha indirip kurarım bakarım diye düsünenlere bir diyecegim yok ama grubun çogunlugunu olusturan arkadasların durumu bunu kaldırmaya müsait degil.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19852 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

kolayi var, ben ingilizce kullandigim icin son version kurulu , sp3 lü Türkce Xp kullananlardan biri benim sistemimden verdigim resim gibi bir resim verebilirlerse hangi versionmus anlariz:
viewtopic.php?p=144674#144674
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Mesaj gönderen uçs »

velociraptor yazdı:kolayi var, ben ingilizce kullandigim icin son version kurulu , sp3 lü Türkce Xp kullananlardan biri benim sistemimden verdigim resim gibi bir resim verebilirlerse hangi versionmus anlariz:
viewtopic.php?p=144674#144674
Resim
Yandakinin Türkçesi nedir.. :?:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Ben aynı sekilde görüntü aldım.Yukarıda verdigim linkten ulasabilirsiniz verdigim görüntüye.