Xpspeed i ilk kullananlardan biriyim. Forum dahi yoktu o zaman. Network konusunda problemle karsılastıgım için uzun süredir kullanmadım. Bu sorun " kökünden " halolduysa bende tekrar kullanmaya baslıyorum.
normal kurulumdan sonra manuelden network dosyasını kurulursa sorun kalkıyor..ag sorunu yoktur..gayet stabil çalısıyor. 2 taraflıda paylasımda sorun yok..denedim.
skinnycem yazdı:Xpspeed i ilk kullananlardan biriyim. Forum dahi yoktu o zaman. Network konusunda problemle karsılastıgım için uzun süredir kullanmadım. Bu sorun " kökünden " halolduysa bende tekrar kullanmaya baslıyorum.
ben kaynagini buldum ve kayitlari sildim , fakat elbetteki asil karari siz kullanicilarimiz vereceksiniz , yazilimlarda kesin diye birsey yoktur zaaten olsa yeni versionlar olmazdi
yok yok bu sefer kesin.. :D network sorunu yoktur..kalmamıstır.kökü kurutulmustur..normalinden de hızlı bi alısveris wardır..network sorunu war die kullanmaya korkan arkadasların korkuları yerle bir edilmistir..velociraptor halletmis.SORUN YOK.
Windows XP Pro 32bit SP3 kullanıyorum.
Sistemim Core2Quad Q9300 2.5Ghz 2+2GB Ram.
Açılısta fazla bir fark göremedim. Çünkü anlatılanların birçogunu (registry haricinde) yapmıstım. Auslogic diye bir programlada registery'i temizleyip defrag etmistim. Ama merakımdan denedim.
Program açılısları hızlandı. Kilitlenmeler azaldı.
İnternette XP hızlandırma üzerine birsürü bilinmeyen, denenmeyen sey okumaktansa bu programla hepsini toplu sekilde ve deneyenlerden yorumunuda alarak yapmak daha akıllıca olur.
Hizmet veren ve yorumunu paylasanlara gönülden tesekkürler.
paylasımınız için öncelikle tesekkürler..programımızı yaklasık 5 yıldır gelistirmekteyiz...yeni seyler eklendiginde versiyonlarını yükseltiyoruz... umarız ileri ki dönemde üst versiyonlarına da el atacagız
iyi hos ama neden kisa yollarin ne gibi zarari varki xpspeed kaldiriyor? kisa yollar cok faydali.
ayrica sistem geri yüklemeyi de devredisi birakmasa iyi olur. bilgisayar cok yavas bile olsa bu hayati önem tasiyor. malumunuz bilgisayar degil sanki bozulmasayar :)