Vista Transformation Pack 8.0 sorunu

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
nuri baba
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Vista Transformation Pack 8.0 sorunu

Mesaj gönderen nuri baba »

xp isletim sistemim üzerine Vista Transformation Pack 8.0 kurdum tam verim alamadım programı kaldırmak istedim.. ama tamamen kaldıramadım.. açılıs ve kapanıs ekranı halen daha aynı ve mouse imleci yazı stilleri vs bi kaç özellik kalkmamıs buna vista sesleri dahil.. programı tamamen nasıl kaldırabilirim ?

tesekkürler...
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

bu program sistem dosyalarını degistirir. bu yüzden bende büyük sorunlar yasamıs, format atmadan kurtulamamıstım.
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen armorking »

sistem geri yüklemeyi dene. o programın olmadıgı bir zamana geri alırsan yüklersen düzelebilir.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

armorking yazdı:sistem geri yüklemeyi dene. o programın olmadıgı bir zamana geri alırsan yüklersen düzelebilir.
sistem geri yüklemeye alırsa yine dosya artıkları bilgisayar içinde kalacak.bu islerle cok hasır nesir oldugumdan biliyorum.eger imaj felan aldıysan odin dostum,imajı yükle.veya format at.baska türlü sistemden silinmesi cok güç oluyor.aslında paketi tekrar yükleyip güvenli modda kaldırsan silinebilirde.aklında bulunsun bu tür yazılmlar yüklmeden önce bir imaj,yedek alman gerekli yoksa her defasında basın cok agrır :wink:
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

bu yazılımı yüklerken sistem dosyaları degistirilsinmi diye sorar. onu hayır yapmanız gerekirdi ama artık çok geç...
En son N2O tarafından 08 Nis 2008, 21:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

Unde® yazdı:bu yazılımı yüklerken sistem dosyaları degistirilsinmi diye sorar. onu evet yapmanız gerekirdi ama artık çok geç...
hayır demesi gerkmezmi?sonucta dosyalar degistirildigi için silindikten sonra problem yaratmakta. :wink:
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

dnzbzkn yazdı:
Unde® yazdı:bu yazılımı yüklerken sistem dosyaları degistirilsinmi diye sorar. onu evet yapmanız gerekirdi ama artık çok geç...
hayır demesi gerkmezmi?sonucta dosyalar degistirildigi için silindikten sonra problem yaratmakta. :wink:
özür dilerim yanlıs yazmısım. uyarınız için tesekkürler :) düzeltildi...
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen armorking »

tamda bunu ben diyecektim ..neyseki arkadas düzeltmis :)