xp isletim sistemim üzerine Vista Transformation Pack 8.0 kurdum tam verim alamadım programı kaldırmak istedim.. ama tamamen kaldıramadım.. açılıs ve kapanıs ekranı halen daha aynı ve mouse imleci yazı stilleri vs bi kaç özellik kalkmamıs buna vista sesleri dahil.. programı tamamen nasıl kaldırabilirim ?
tesekkürler...
Vista Transformation Pack 8.0 sorunu
- dnzbzkn
- Megabyte2

sistem geri yüklemeye alırsa yine dosya artıkları bilgisayar içinde kalacak.bu islerle cok hasır nesir oldugumdan biliyorum.eger imaj felan aldıysan odin dostum,imajı yükle.veya format at.baska türlü sistemden silinmesi cok güç oluyor.aslında paketi tekrar yükleyip güvenli modda kaldırsan silinebilirde.aklında bulunsun bu tür yazılmlar yüklmeden önce bir imaj,yedek alman gerekli yoksa her defasında basın cok agrır :wink:armorking yazdı:sistem geri yüklemeyi dene. o programın olmadıgı bir zamana geri alırsan yüklersen düzelebilir.
- dnzbzkn
- Megabyte2

- N2O
- Megabyte2

özür dilerim yanlıs yazmısım. uyarınız için tesekkürler :) düzeltildi...dnzbzkn yazdı:hayır demesi gerkmezmi?sonucta dosyalar degistirildigi için silindikten sonra problem yaratmakta. :wink:Unde® yazdı:bu yazılımı yüklerken sistem dosyaları degistirilsinmi diye sorar. onu evet yapmanız gerekirdi ama artık çok geç...