İnterneti günlük yasamımızda isimizde çok kullandıgımızda modemllerimizi açık bırakıyoruz
Sürekli açık kalan bir modem sanırım arada bir dinlenip sonra tekrar taktıgınızda internette giremedigimiz sayfalara hızlıca ulasıyoruz
Oysa modemin elektrigini kesmeden önce giremiyorduk siteye
Bu nedenle modeme sanırım restart ya da modemin bu arada tekrar ip almasını bekleyecegiz
Bu durumda bilgisayarla otomatik restart nasıl yaparız modeme yada modemin özelliklerinden bilgisayar kapalı olsa bile modem içinde yaptıgımız ayarlama ile belli bir süre kendi kapansın sonra o süreden sonra tekrar dinlenmesini bitirsin ve hızlı açılsın
Sitelerde zamanla kopma oluyor sitelere yazı yazdıgında gitmeyebiliyor yada sayfa çevirim dısı gibi bilgilerin önüne nasıl geçebiliriz?
Tesekkürler
İnternet web bağlantısı sorunu
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
benim yapmak istedigim otomatik baglantı yapmak
yani aklımdaki düsünce yani biz zaten yaptıgımız isin bir çogunu bilgisayar yapıyor ben bunu biraz daha arttırmayı düsünüyorum
otomatik interneti kontrol
otomatik yedekleme
otomatik kapanma
otomatik açılma
otomatik virus temizleme ve bakım
Bunların bir kısmı mevcut zaten ama mauel olarak yapılanları arastıyorum
Tesekkürler
yani aklımdaki düsünce yani biz zaten yaptıgımız isin bir çogunu bilgisayar yapıyor ben bunu biraz daha arttırmayı düsünüyorum
otomatik interneti kontrol
otomatik yedekleme
otomatik kapanma
otomatik açılma
otomatik virus temizleme ve bakım
Bunların bir kısmı mevcut zaten ama mauel olarak yapılanları arastıyorum
Tesekkürler
- south
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 102 kez
Modemin zamana göre açılıp kapanması hakkında söyle bir fikir geldi aklıma zaman ayarlı prizler satılıyor onlardan bir tane alın zamanlamasını yapın olsun bitsin.Ayrıca modemin uzun süre çalısınca baglantı sorunları vermesi normal bir durum degildir modemin güdüklügündendir.Asırı ısınmayı önlemek için islemci sogutucularının demir bloklarını monte edebilirsiniz.