Digitürk'ten Tekel volesi

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
uçs
Petabyte3
Petabyte3

Digitürk'ten Tekel volesi

Mesaj gönderen uçs »

Digiturk olusturdugu yeni ürün digiplus'ta bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda HD kanalını gözetmeksizin hem diger paketlerden farklı fiyatı hem de sattıgı digikutularıyla "ben tekelim ellemeyin" stratejisini uyguluyor. Ayrıntılara girelim... Digiturk bildigimiz kadarıyla bir yayın platformu. Yayını kullanıcıya ulastırır ve bunun karsılıgında aylık paket ücretini alır. Fakat digiturk bunun yanında yeni ürünü digiplus için gereken STB (digiturk kutusu) için de yüzlerce YTL yi bana verin lütfen diyor. Harddisce kayıt özelligi ve HD yayınları aktarma yetisine sahip bu cihazın esdegerleri 300-400 USD civarında satılırken eski kullanıcılarına normal fiyat, (619 YTL) yeni kullanıcılarına da üst seviyede (899 YTL) gibi bir rakam uyguluyor. Kullanıcılara ücretsiz zimmetlemesi ve "bizi seçtiginiz için tesekkür ederiz" demesi gereken Digiturk, simdilik "zaten benden baska HD yayın veren yok" stratejisinde. Kendilerini kutluyor, bu makaleye cevap yazıp yazmayacaklarını çok merak ediyoruz. Ha onlar yazmazsa, rakipleri HD yayına basladıklarında degistirecekleri stratejilerini görünce tekrar ben cevap yazacagım.

ALINTIDIR
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

hmm haber icin tesekkürler, fakat artik D Smart Digitürk ün yerine girmiyecekmi ??
sensensen
Bit
Bit

Mesaj gönderen sensensen »

valla televizyonu var yayını yok bir ülke..benim kondurmamda vestel ve arçelige...avrupalı uzak dogulu full hd tv yi ülkeye soktu...ardından bizimkilerde full hd çıkardı sanki onları bekler gibi idiler...bastan satılan bes para etmez 720p çakma tn panelin de berbat ötesi tv ler halka dösendi...

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön