Win Xp Boot Logo
- RealKiss
- Kilobyte3

Win Xp Boot Logo
Arkadaslar Günlerce Ugrasmama Ragmen Hala Böyle Bir Boot Logon Yapamadım.. Yapıyorum Ayarlıyorum Bu Sefer Pc Güvenli Kipte Açmıyor Falan Filan.. Böyle Bi Boot Logon Nasıl Yapabilirim..? Win Xp Sp 2 Kullanıyorum

- RealKiss
- Kilobyte3

- Laneth
- Gigabyte1

öyle söylesene benim 2 aydır kullandıgım yöntemdir
su ana kadar hiçbir problem yasamadım
viewtopic.php?t=27852
yöntem bootskindir
su ana kadar hiçbir problem yasamadım
viewtopic.php?t=27852
yöntem bootskindir
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19797 kez
Boot Screen Katılımsız %100 Çözüm, ntoskrnl.exe

Download:
Pass:www.sordum.net
1- Öncelikle linkteki dosyayı indirin Winrar ile "Klasöre çıkart..." komutunu kullanin karsıniza 4 tane EXE, 2 tane de Expand edilmmis (EX_) dosya çıkacak SP1.CAB, SP2.CAB ve DRIVER.CAB dosyalarını sıkıstırmadan açarak içine atacaksın. EX_ uzantılı dosyaları ise I386 içine atacaksın.
2- Konu mankeni XPmizin i386 klasörüne girerek DRIVER, SP1 ve SP2 CAB dosyalarını Winrar ile "Klasöre çıkart..." komutuyla açin. Açılmıs olan bu 3 CAB dosyasına da 4 adet EXEyi yapıstırin
3- Cabpack 1.4 programıyla dosyaları degistirilmis bu üç dosyayı resimdeki seçeneklerin uygulandıgı sekilde CAB olarak sıkıstirin

4- Editlenmis bu 3 CAB dosyasını ve dısarı atmamız gereken EX_ uzantılı iki dosyayı i386 içine yapıstırin. Eskileriyle degisimini onayladım.
ALINTIDIR (denemedim)

Download:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/96775927/ntoskrnl.rar1- Öncelikle linkteki dosyayı indirin Winrar ile "Klasöre çıkart..." komutunu kullanin karsıniza 4 tane EXE, 2 tane de Expand edilmmis (EX_) dosya çıkacak SP1.CAB, SP2.CAB ve DRIVER.CAB dosyalarını sıkıstırmadan açarak içine atacaksın. EX_ uzantılı dosyaları ise I386 içine atacaksın.
2- Konu mankeni XPmizin i386 klasörüne girerek DRIVER, SP1 ve SP2 CAB dosyalarını Winrar ile "Klasöre çıkart..." komutuyla açin. Açılmıs olan bu 3 CAB dosyasına da 4 adet EXEyi yapıstırin
3- Cabpack 1.4 programıyla dosyaları degistirilmis bu üç dosyayı resimdeki seçeneklerin uygulandıgı sekilde CAB olarak sıkıstirin

4- Editlenmis bu 3 CAB dosyasını ve dısarı atmamız gereken EX_ uzantılı iki dosyayı i386 içine yapıstırin. Eskileriyle degisimini onayladım.
ALINTIDIR (denemedim)
En son velociraptor tarafından 03 Mar 2008, 19:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- editci
- Megabyte2

Boot logo çok düsük çözünürlüklü bir resimdir. sende belirledigin herhangi bir resmi (çözünürlügü çok üdsük olsun yoksa bilgisayarı yavalsalatır hatta kilitleneiblir.)
Tune up utilities programı ile
viewtopic.php?t=27520
yerlestirebilirsin. Tune up Utilities programını indir aç Customize windows bölümünden Tune up styler'i aç ve oradan en altta görülen interface bölümünden ister "boot llogon veya ister "Logon screen" degistirebilirsin.
Tune up utilities programı ile
viewtopic.php?t=27520
yerlestirebilirsin. Tune up Utilities programını indir aç Customize windows bölümünden Tune up styler'i aç ve oradan en altta görülen interface bölümünden ister "boot llogon veya ister "Logon screen" degistirebilirsin.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: