Win Xp Boot Logo

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
RealKiss
Kilobyte3
Kilobyte3

Win Xp Boot Logo

Mesaj gönderen RealKiss »

Arkadaslar Günlerce Ugrasmama Ragmen Hala Böyle Bir Boot Logon Yapamadım.. Yapıyorum Ayarlıyorum Bu Sefer Pc Güvenli Kipte Açmıyor Falan Filan.. Böyle Bi Boot Logon Nasıl Yapabilirim..? Win Xp Sp 2 Kullanıyorum

Resim
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

"sp 2 kullanıyorum" diyorsun ama boot ekranında sp 3 yazıyor, garip degil mi
stardock mı, yoksa xp styles mi kullanıyorsun?
bana göre sorun boot screen den kaynaklanıyordur , default yap
Kullanıcı avatarı
RealKiss
Kilobyte3
Kilobyte3

Yok Abi.. Ben Sp 2 Kullanıyorum.. Bu Benim Pc Deil.. Ben Bunu İnternette Gördüm.. Adam Bunu Sp2 Üzerinde Kullanıyo Kendi Yapmıss Altta Msn Adresi Filan Var.. Ben Nasıl Yapabilirim Böyle Bisiler.. İllada Bu olması sart Deil Ama Kendim Düzenlemek İstiyorum..
Kullanıcı avatarı
Laneth
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen Laneth »

öyle söylesene benim 2 aydır kullandıgım yöntemdir
su ana kadar hiçbir problem yasamadım

viewtopic.php?t=27852

yöntem bootskindir
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19797 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Boot Screen Katılımsız %100 Çözüm, ntoskrnl.exe

Resim

Download:

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/96775927/ntoskrnl.rar
Pass:www.sordum.net

1- Öncelikle linkteki dosyayı indirin Winrar ile "Klasöre çıkart..." komutunu kullanin karsıniza 4 tane EXE, 2 tane de Expand edilmmis (EX_) dosya çıkacak SP1.CAB, SP2.CAB ve DRIVER.CAB dosyalarını sıkıstırmadan açarak içine atacaksın. EX_ uzantılı dosyaları ise I386 içine atacaksın.
2- Konu mankeni XPmizin i386 klasörüne girerek DRIVER, SP1 ve SP2 CAB dosyalarını Winrar ile "Klasöre çıkart..." komutuyla açin. Açılmıs olan bu 3 CAB dosyasına da 4 adet EXEyi yapıstırin
3- Cabpack 1.4 programıyla dosyaları degistirilmis bu üç dosyayı resimdeki seçeneklerin uygulandıgı sekilde CAB olarak sıkıstirin

Resim

4- Editlenmis bu 3 CAB dosyasını ve dısarı atmamız gereken EX_ uzantılı iki dosyayı i386 içine yapıstırin. Eskileriyle degisimini onayladım.

ALINTIDIR (denemedim)
En son velociraptor tarafından 03 Mar 2008, 19:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
RealKiss
Kilobyte3
Kilobyte3

Saol Abi Deneyince Haber Veririm..
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen editci »

Boot logo çok düsük çözünürlüklü bir resimdir. sende belirledigin herhangi bir resmi (çözünürlügü çok üdsük olsun yoksa bilgisayarı yavalsalatır hatta kilitleneiblir.)
Tune up utilities programı ile
viewtopic.php?t=27520
yerlestirebilirsin. Tune up Utilities programını indir aç Customize windows bölümünden Tune up styler'i aç ve oradan en altta görülen interface bölümünden ister "boot llogon veya ister "Logon screen" degistirebilirsin.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

aynı sekilde xpstyles dan yapabiliyorsun. sadece resmi seçmen yeterli ama resmin çok büyük olmamasına dikkat açılısı asırı derecede yavaslatır. ama velociraptor adminimizin vedigi yöntem daha saglıklı gibi duruyor...