Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) türkçe
- dnzbzkn
- Megabyte2

Ubuntu 7.10 (Gutsy Gibbon) türkçe
arkadaslar linuxu denemk istiyorum.bi ara pardus kurmustum.simdide ubuntuyu deniyim diyorum.youtube da videosunu izledim ubuntunun ve cok hosuma gitti.ubuntu 7.10 gusty sürümünün intel p4 pc için nerden bulabilirm.birde eve postayla gönderebiliyorlarmıs.postayla nasıl alabilriim.birde eger varsa linki lazım indirmek için.ilk defa denicem arkadaslar yardımcı olun lütfen :)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
http://releases.ubuntu.com/7.10/
Direkt download:
Direkt download:
Kod: Tümünü seç
http://releases.ubuntu.com/7.10/ubuntu-7.10-desktop-i386.iso- mayhemious
- Kilobyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
- Squirrel
- Kilobyte4

- dnzbzkn
- Megabyte2

diyelimki tr dili yok,windostaki gibi netten dil destegi daha sonra yükleyebiliyormuyuz?ayrıca bunun kurulumu daha farklı degilmi.disk biçimlendirme felan ntfs linuxtada warmı?hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?
linuxta driver sıkıntısı cekebilirmiyim?
son olarak linuxa kurulabilecek yazılımları toplu halde bulabilecegim bi yer warmı?
:)
son olarak linuxa kurulabilecek yazılımları toplu halde bulabilecegim bi yer warmı?
- Squirrel
- Kilobyte4

ubuntunun tüm sürümlerinde tr dili var yalnız su var hersey %100 Türkçe degil ne yazıkki ama açık kaynak kodlu olması dolayısıyla herseyinin Türkçe yapılabilecegi fikrini uyandırıyo bende... kurulum ubuntunun hepsinde aynı asamalar var tıpatıp aynı yani isterseniz indirdikten sonra her hangi bir sanal makinada programlarında kurulumu yaparak kendinizi isletim sistemini test edebilirsiniz... driver sorununuz olacagını zannetmiyorumdnzbzkn yazdı:diyelimki tr dili yok,windostaki gibi netten dil destegi daha sonra yükleyebiliyormuyuz?ayrıca bunun kurulumu daha farklı degilmi.disk biçimlendirme felan ntfs linuxtada warmı?hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?
sanal makina progu olarak ( VMware Workstation veya Virtualbox ) u tavsiye ederim
- dnzbzkn
- Megabyte2

- Squirrel
- Kilobyte4

tema icon vs gibi seyleri tam bilmiyorum lakin sanal makinew progu olarak Virtual pc yerine Virtualbox u tavsiye ederim daha iyidnzbzkn yazdı:ilk önce yardımlarınız için hepinize tesekkür ederim.
ubuntu için böyle windowstaki gibi tema icon felan yükleyebiliyormuyuz?yükleniyorsa nerden indircez ve nasıl kurcaz?
ayrıca bn sanal pc olarak virtual pc kullanmaktayım.aslında virtual pc az kasmıyor degil.wmware veya virtual box cok kasarmı?
pro + anlatımı için ( viewtopic.php?t=30311&highlight=virtualbox+anlat%FDm ) )
- dnzbzkn
- Megabyte2