phpBB Forum Kurmak..!
- RealKiss
- Kilobyte3

phpBB Forum Kurmak..!
Arkadaslar Ben phpBB nin Sitesinden phpBB 3 ü İndirdim.. Ben kendime Bir Forum Kurmak İstiyorum ama Nasıl Yapacagımı Bilmiyorum.. Bir Yardımcı Olurmusunuz..
- Squirrel
- Kilobyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19899 kez
tavsiyem: www.funpic.de , adamlar free fakat nasil bir serverse bizim server onlarinkinden yavas (cpanel olarak)
- RealKiss
- Kilobyte3

- RealKiss
- Kilobyte3

velociraptor abim www.ohost.de diye bir site vermis üye oldum ama bir türlü host bölümüne giremedim almanca oldugu için karısık
- velociraptor
- Yottabyte4

Ohost ta databanki aktiv hale getirme:

asagidaki aktivieren butonuna tiklarsak isi bitiririz

O tusa bastiktan sonra harf ve rakam iceren bir password giriyoruz ve busekilde aktive etmis oluyoruz

Mysql e girmek :
simdi resimdeki 1 ila gösterilen yere tekrar tikliyoruz

üstteki resimdeki MySQL-Daten e tikliyoruz

jetz aufrufen dedigimiz anda bize kulanici adi ve pass soran bir yer acilacak, buradaki
kullanici adi: üye olurken aldiginizdir
pass ise databanki aktiv hale getirme sirasinda girdiginiz harf ve rakam kombinasyonudur
Not: Türkce siteleri tesbit ettiklerinde siliyorlar , almanca ve ingilizce ye müsade ediliyor , adamlara Tr destegi sordum diye forumlarindan banlandim :)

asagidaki aktivieren butonuna tiklarsak isi bitiririz

O tusa bastiktan sonra harf ve rakam iceren bir password giriyoruz ve busekilde aktive etmis oluyoruz

Mysql e girmek :
simdi resimdeki 1 ila gösterilen yere tekrar tikliyoruz

üstteki resimdeki MySQL-Daten e tikliyoruz

jetz aufrufen dedigimiz anda bize kulanici adi ve pass soran bir yer acilacak, buradaki
kullanici adi: üye olurken aldiginizdir
pass ise databanki aktiv hale getirme sirasinda girdiginiz harf ve rakam kombinasyonudur
Not: Türkce siteleri tesbit ettiklerinde siliyorlar , almanca ve ingilizce ye müsade ediliyor , adamlara Tr destegi sordum diye forumlarindan banlandim :)
En son velociraptor tarafından 27 Şub 2008, 16:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

Ohostta Ftp yi aktive etmek
1 ile gösterilen yere tiklayalim

2 ile gösterilen yere tikladigimizda bizden rakam ve harflerden olusan bir pass yazmamizi isteyecek ,

olusturalim ve böylece Ftp yi aktive etmis olduk
simdi tekrar birinci resimdeki bir ile gösterilen yere tiklayalim
Link zu FTP-Daten e tikladigimizda ftp den baglanacagimiz linki ve kulanici adimizi bize verecektir , pass i üstte kendimiz olusturmustuk , herkes birer kayit yapsin bakalim su almanlarin kaynaklarindan faydalanalim biraz :D
1 ile gösterilen yere tiklayalim

2 ile gösterilen yere tikladigimizda bizden rakam ve harflerden olusan bir pass yazmamizi isteyecek ,

olusturalim ve böylece Ftp yi aktive etmis olduk
simdi tekrar birinci resimdeki bir ile gösterilen yere tiklayalim
Link zu FTP-Daten e tikladigimizda ftp den baglanacagimiz linki ve kulanici adimizi bize verecektir , pass i üstte kendimiz olusturmustuk , herkes birer kayit yapsin bakalim su almanlarin kaynaklarindan faydalanalim biraz :D
- velociraptor
- Yottabyte4

gelelim Cute FTP ile sitemize Ftpm den baglanmaya:

üstteki kirmizi ile isaretli yere tiklayalim ve acilan bosluklari dolduralim (asagida)

dipteki connect butonuna tikladigimiz anda hostumuzun icindeyiz simdi buraya bir index sayfasi atarsak , alin size site yayina girdi , burada forum adli bir klasör oluturalim ve phpbb ninkurulum dosyalarini onun icine atalim.

üstteki kirmizi ile isaretli yere tiklayalim ve acilan bosluklari dolduralim (asagida)

dipteki connect butonuna tikladigimiz anda hostumuzun icindeyiz simdi buraya bir index sayfasi atarsak , alin size site yayina girdi , burada forum adli bir klasör oluturalim ve phpbb ninkurulum dosyalarini onun icine atalim.
- velociraptor
- Yottabyte4

Cute FTP yi kurmazssan bulamazssin :)
http://realkiss.re.ohost.de/
sayfan test yayininda
CuteFTP download:
viewtopic.php?p=101613#101613
http://realkiss.re.ohost.de/
sayfan test yayininda
CuteFTP download:
viewtopic.php?p=101613#101613