java yüklememe ramen mynet oyuna giremiyorum(cozuldu)
java yüklememe ramen mynet oyuna giremiyorum(cozuldu)
jawa 6u3 yüklememe ramen mynet oyuna gıremıyorum sebebi nedir
ayrıca jawa yı yükledim ama tüm programların oldugu yerede görünmüyor
yardımlar için simdiden tsk.
ayrıca jawa yı yükledim ama tüm programların oldugu yerede görünmüyor
yardımlar için simdiden tsk.
- jackPot
- Kilobyte2

önce surdan flash player indir ve tekrar dene:
bide google toolbar yanindaki tik i kaldir yüklemeden önce
Kod: Tümünü seç
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BONRNbide google toolbar yanindaki tik i kaldir yüklemeden önce
jackPot yazdı:önce surdan flash player indir ve tekrar dene:Kod: Tümünü seç
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BONRN
bide google toolbar yanindaki tik i kaldir yüklemeden önce
yükledim üsdat sorun aynen devam
- jackPot
- Kilobyte2

ben baktim biraz önce oyunlara. oyunlar flash yada java destekli oyunlar. ikisi de warsa acilmasi gerekir.
sunu bi dene bakalim.
sunu bi dene bakalim.
Lütfen browserın menü barından "Tools (Araçlar)" – "Internet Options (Internet Seçenekleri)" seçin. Daha sonra "Security (Güvenlik)" paragrafını tıklayın ve "Medium (Orta)" ya da daha asagısına ayarlayın. Eger Internet alanı için, "Custom(Özel)" seçilmis ise, "Settings(Ayarlar)" bölümünde "Java" baslıgının altında "Active scripting (Etkin komut olusturma)" ve "Scripting of Java Applets(Java uygulamaları için komut olusturma" kısımlarını "Enable(Devreye sok)" olarak ayarlandıgından emin olun. -
haksoy
üstadım hepsi tamam ama sorun devam edıyorjackPot yazdı:ben baktim biraz önce oyunlara. oyunlar flash yada java destekli oyunlar. ikisi de warsa acilmasi gerekir.
sunu bi dene bakalim.Kod: Tümünü seç
Lütfen browserın menü barından "Tools (Araçlar)" – "Internet Options (Internet Seçenekleri)" seçin. Daha sonra "Security (Güvenlik)" paragrafını tıklayın ve "Medium (Orta)" ya da daha asagısına ayarlayın. Eger Internet alanı için, "Custom(Özel)" seçilmis ise, "Settings(Ayarlar)" bölümünde "Java" baslıgının altında "Active scripting (Etkin komut olusturma)" ve "Scripting of Java Applets(Java uygulamaları için komut olusturma" kısımlarını "Enable(Devreye sok)" olarak ayarlandıgından emin olun.
- jackPot
- Kilobyte2

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
FlashPlayer deki bir Bug dan kaynaklanan bu durumu düzeltmek icin asagidakini download edip calistiriniz:
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/9/flashplayer_9_ax_debug.exesn. velociraptor yukledım fakat yıne yok olmadıvelociraptor yazdı:FlashPlayer deki bir Bug dan kaynaklanan bu durumu düzeltmek icin asagidakini download edip calistiriniz:Kod: Tümünü seç
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/9/flashplayer_9_ax_debug.exe
- Laneth
- Gigabyte1

Tarayıcınızın Java'yı desteklediginden ve Java'nın tarayıcınız için açık oldugundan emin olmalısınız. Mynet oyunlar servisine Internet Explorer 5.01 ve üzeri ya da Netscape Navigator (Communicator) 4.0 ve üzeri kullanılarak erisilebilir.
Windows ya da Mac için Netscape 4.x, 6.x, 7.x: Tarayıcının menü barından "Edit(Düzen)" - "Preferences" seçin. Daha sonra "Advanced(Gelismis)" grubunu seçin. "Enable Java" ve "Enable Javascript" seçenekleri isaretlenmelidir.
Windows için Internet Explorer 5.x ve 6.x : Internet Explorerda Java'nın aktif hale getirilmesi için tarayıcının menü barından "Tools (Araçlar)" - "Internet Options (Internet Seçenekleri)" kutusunda bulunan 2 ayrı baslıktan ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.
a. "Security (Güvenlik)" bölümü ayarları; "Security (Güvenlik)" paragrafını tıklayın ve "Medium (Orta)" ya da daha asagısına ayarlayın. Eger Internet alanı için, "Custom(Özel)" seçilmis ise, "Settings(Ayarlar)" bölümünde "Java" baslıgının "Disable Java (Devreden Çıkar)" olarak ayarlanmadıgından ve "Active scripting(Etkin komut olusturma)" ve "Scripting of Java Applets(Java uygulamaları için komut olusturma" kısımlarını "Enable(Devreye sok)" olarak ayarlandıgından emin olun.
b. "Gelismis (Advanced)" bölümü ayarları; "Advanced (Gelismis)" paragrafına tıklayın. Burada listelenmis özellikler arasında "Microsoft VM" ya da "Sun (Java)" seçeneklerinin isaretli oldugundan emin olun.
Eger burada sadece "Sun (Java)" seçenegi isaretli durumdaysa, "Start (Baslat)" "Settings (Ayarlar)" içinden "Control Panel (Denetim Masası)" içindeki "Java Plug-in" programını çalıstırın. "Tarayıcı (Browser)" paragrafında "Internet explorer" ve "Netscape"'in isaretli oldugundan emin olun, programi kapatarak tarayıcılarınızı yeniden baslatın. üsdadım çok saol netscape yi yükledim sorun çözüldüderdani yazdı:su ayarları tekrarlaKod: Tümünü seç
Tarayıcınızın Java'yı desteklediginden ve Java'nın tarayıcınız için açık oldugundan emin olmalısınız. Mynet oyunlar servisine Internet Explorer 5.01 ve üzeri ya da Netscape Navigator (Communicator) 4.0 ve üzeri kullanılarak erisilebilir. Windows ya da Mac için Netscape 4.x, 6.x, 7.x: Tarayıcının menü barından "Edit(Düzen)" - "Preferences" seçin. Daha sonra "Advanced(Gelismis)" grubunu seçin. "Enable Java" ve "Enable Javascript" seçenekleri isaretlenmelidir. Windows için Internet Explorer 5.x ve 6.x : Internet Explorerda Java'nın aktif hale getirilmesi için tarayıcının menü barından "Tools (Araçlar)" - "Internet Options (Internet Seçenekleri)" kutusunda bulunan 2 ayrı baslıktan ayarlarınızı kontrol etmeniz gerekiyor. a. "Security (Güvenlik)" bölümü ayarları; "Security (Güvenlik)" paragrafını tıklayın ve "Medium (Orta)" ya da daha asagısına ayarlayın. Eger Internet alanı için, "Custom(Özel)" seçilmis ise, "Settings(Ayarlar)" bölümünde "Java" baslıgının "Disable Java (Devreden Çıkar)" olarak ayarlanmadıgından ve "Active scripting(Etkin komut olusturma)" ve "Scripting of Java Applets(Java uygulamaları için komut olusturma" kısımlarını "Enable(Devreye sok)" olarak ayarlandıgından emin olun. b. "Gelismis (Advanced)" bölümü ayarları; "Advanced (Gelismis)" paragrafına tıklayın. Burada listelenmis özellikler arasında "Microsoft VM" ya da "Sun (Java)" seçeneklerinin isaretli oldugundan emin olun. Eger burada sadece "Sun (Java)" seçenegi isaretli durumdaysa, "Start (Baslat)" "Settings (Ayarlar)" içinden "Control Panel (Denetim Masası)" içindeki "Java Plug-in" programını çalıstırın. "Tarayıcı (Browser)" paragrafında "Internet explorer" ve "Netscape"'in isaretli oldugundan emin olun, programi kapatarak tarayıcılarınızı yeniden baslatın.
ayrıca tüm ilgilenen herkeze tesekkür ederim