Sitede bulunan Windows Xp Sp2 Pro Tr Ocak 2008 Katılımsız Orjinal'i kurdum.Mouse'ın imleci pencereyi kapatmak için üstteki çarpıya götürdügümde biraz geçerse imleç kayboluyor.Sonra tekrar ekrana getirmek için yol katetmesi gerekiyormus gibi oluyor.Yani tekrar ekrane gelmesi zaman alıyor.Bir çözümü var mı diye sormak istedim.Tesekkür ederim.
Cevap verdigin için tesekkür ederim.Yeni format attım tekrar tarattım adaware ile ama birsey bulamadı.Mouse'ın imleci ekranın dısına çıkıyor iste.Bu garibime gidiyor.
bu sorun benim kuzenimde de oluyordu. ki onda internet yoktur ve program da yüklemez öyle cok. onda da oluyorsa internetten spy yada benzeri bisey yeme ihtimalin düsük.
Yok abi mouse da kablolu a4tech optik.Kafamın almadıgı sey imleç ekrandan nasıl dısarı çıkıyor.İmleci ekranın dısına 2 sn kadar sürüklüyorum mesala geri getirmek için 2 sn kadar gene geri çekiyorum.
sorun senin monitörde de yada mouse`da. dediim gibi, interneti olmayan kuzenimde de war sorun. format attiinda düzelmiyorsa mouse yada ekranda sorun war kesin..
Bakalım yarın mouse pad i degistireyim birde öyle denerim.Benimde aklıma monitör geldi.simdi arkadasdan monitör aldım denemek için.Birde onu denerim.Sagolun.
sanirim sorun ekran ayarlarinizdan kaynaklaniyor. ekran ayarlarinizi 800 e 600 olarak ayarlarmisiniz birde oyle deneyin gene fare ekranin disina cikacakmi?