Dünyanın Windows Mobile isletim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu "DSTW1" modeli, Türkiye’de satısa çıkıyor. General Mobile’in Gençcell distribütörlügü ile Türkiyeli tüketicilerin begenisine sundugu "DSTW1"’e iliskin tanıtım toplantısı Les Ottomans Otel’de yapıldı.
Toplantıda konusan Gençcell Yönetim Kurulu Baskanı Necati Genç, 2007 yılının ilk çeyreginden beri yalnızca General Mobile ürünlerinin ithalatı ile ilgilendiklerini ve bu sayede pazarda 4-5 yılda kat edecekleri mesafeyi çok kısa bir sürede aldıklarını söyledi. Türkiye’nin en genç telekomünikasyon sirketlerinden biri olduklarını ve kısa sürede büyük basarılara imza attıklarının altını çizen Genç, "Dünya markası General Mobile’ın distribütörlügü bizim büyümemizde çok büyük bir güç oldu. General Mobile çift kart teknolojisinde dünyada lider. Kısa süre önce Türkiye’ye gelen çift kart mobile telefonlarda beklentilerimizin üstünde bir satıs rakamına ulastık. Bundan da aldıgımız güçle birlikte General Mobile’ın çift sim kartlı Windows Mobile isletim sistemli DSTW1 modelini de Türkiye’ye getirdik" diye konustu.
Alıntıdır..