MSI EX610 Laptop Hakkında Görüşleriniz

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
payasli1223
Bit
Bit

Mesaj gönderen payasli1223 »

arkadaslar sonunda elıme gectı msi ex610 goruntusu cok sık saglam bır durusu var yalnız drıverlerı sadece vistaya uyumlu ben xp yukledım drıverlerı calısmadı sımdı vısta yuklıyecem ısınma problemı yok ama sarj sankı az gıbı geldı bana
Kullanıcı avatarı
mysterious_tr
Bit
Bit

Mesaj gönderen mysterious_tr »

hocam öncelikle hayırlı olsun makina benim de çok hosuma gitti ama bazı endiselerim var. bi forumda rastladıgım biri harddisk ram gibi donanımların markalarının belirtilmedigini bunun için ürünün beklentileri karsılayamayacagını söylüyordu. Makinayı kullandıkça burda görüslerini bizimle paylasmanı diliyorum.
Bu arada Xp driver'ları global msi sitesinde var onları kullanmadıysan onları da bir dene çünkü makina XP ile cosacaktır bence
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1316
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19856 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

mysterious_tr yazdı: çünkü makina XP ile cosacaktır bence
kesinlikle katiliyorum , sakin laptoplarinizda Vista kullanmayiniz , bu arada aramiza hos geldiniz
Kullanıcı avatarı
mysterious_tr
Bit
Bit

tesekkürler MSI ile ilgili forumları gezerken denk geldim çok da iyi oldu :)) nice paylasımlara ins
payasli1223
Bit
Bit

Mesaj gönderen payasli1223 »

sonunda ulastı elıme msi ex610 urun
cok sık ve saglam bir görüntüsü var denıldıgı gıbı tum ozellıklere sahıp drıver cdlerınde xp drıverlerı yok sız bulacaksınız benım bulamadıklarım var mesela ses drıverı bubu yanı sıra 256 lık degoıl 128 lık harıcı ekran karı var ama kart orta sevıyelı bır kart bunun yanı sıra ısınma kesınlıkle yapmıyor ve sessız yalnız sarj denıldıgı gıbı 3 saat surmuyor max 2 saat durum bu eger drıver sorunun cozerım dıyorsanız kacırmayın:)
Kullanıcı avatarı
mysterious_tr
Bit
Bit

Ekran kartının 128 mb oldugunu ögrenmistim. ısınma sorununun olmaması çok iyi yorumların için tsk.. güle güle kulllan...
Kullanıcı avatarı
nejdet54
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen nejdet54 »

tesekkürler payasli asagıdaki linkten xp driverini indirebilirsin.

Kod: Tümünü seç

http://download1.msi.com.tw/files/downloads/dvr_exe/Realtek_HD_Audio_Vista32_ex610_NB.zip
Ama sen bilgisayara yüklenirsen 1,5 saat gittigi söyleniyor. Bosta iken 3 saat gidiyor. bende aldım gelince kesin sonuçları yazarım[/code]