Daewoo Türk evlerine giriyor

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
uçs
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8072
Kayıt: 15 Mar 2006, 18:06
cinsiyet: Erkek

Daewoo Türk evlerine giriyor

Mesaj gönderen uçs »

Beyaz esya ve elektronik ürünlerin üretici markasi Daewoo Electronics, Demaks Elektronik Pazarlama A.s distribütörlügüyle Türkiye'de. 1971 yilinda kurulan ve dünya çinapinda 64 üretim tesisine sahip olan Daewoo, “hayallerini gerçinege dönüstürmek” isteyen Türk kullanicilara COMPEX 2007 fuarinda merhaba dedi.
Demaks Elektronik Pazarlama A.s. distribütörlügüyle Türkiye'ye adim atan Daewoo, LCD TV'den, nano silver teknolojisiyle üretilen beyaz esyaya, notebook'tan klimaya kadar tüm teknolojik ürünlerini ayni marka çinatisi altinda sunacak.

ÃœRÃœN GAMINDA YOK YOK

1971 yilinda kurulan Daewoo, Avrupa'da yapilanmasindan sonra Türk tüketicisinin de kaliteli ve hesapliürünlere rahatlikla ulasmasi hedefiyle Türkiye pazarina giriyor.
Daewoo, ürün gaminda mikro görüntü islemcili LCD TV'ler, plazmalar, DVD oynatici ve kaydediciler, ses sistemleri, bilgisayar ve haberlesme sistemleri, nano silver teknolojili tek ve çinift kapili buzdolaplari, buharla yikama yapabilen çinamasir, bulasik makineleri, firinlar, mikrodalga firinlar, elektrikli süpürgeler, küçinük ev aletleri, ocak ve davlumbazlar ve klimalara kadar uzanan genis bir yelpaze sunuyor. Daewoo'nun beyaz esya ürünlerinin yaninda ankastre seçinenekleri de mevcut.

50 MAÄžAZA Ä°LE REKABET ARTACAK

Daewoo, 2008 yilinda çinesitli elektronik marketlerin yaninda ilk etaptaki 50 elegance satis magazasiyla Türk kullanicisinin hizmetinde olacak.
Daewoo Electronics Türkiye Distribütörü Demaks Elektronik Pazarlama A.s Genel Müdürü Murat Gelgeçin, dünyanin en önemli teknoloji markalarina hizmet vermis olan Daewoo'nun üstün teknolojiyi sunan kendi ürün gamiyla Türkiye'ye geliyor olmasinin kaliteyi ve rekabeti artiracagini söyledi.
Murat Gelgeçin, bir evin ihtiyaci olabilecek tüm elektronik ve beyaz esyayi Daewoo markasiyla Türk tüketicisine sunacaklarini belirterek “2008 yilinda büyük alisveris merkezlerindeki cornerlarin yanisira açinmayi planladigimiz 50 seçinkin magazada bir evin ihtiyaci olan tüm ürünleri bulmak mümkün olacak. Daewoo'nun tamami kendi fabrikalarinda üretilen ve üstün teknolojiyle donatilmis kaliteli ürünlerine sahip olmak artik çinok kolay olacak” dedi. Murat Gelgeçin, özellikle tüm beyaz esyalarda aile sagligi konusunda en ileri teknoloji sayilan nano silver teknolojisinin kullanildigina da dikkat çinekti.

ALINTIDIR
Cevapla