Logo içinin içinin ebatlarimizi 120x120 resim formatimiz .bmp olmasi gerekiyor..
1. Adim; Baslat | Tüm Programlar | Donatilar | Çalistir baslatin ve komut kismina regedit yazarak Kayit Defteri Düzenleyicisini çinalistirin..
2. Adim : HKEY_LOCAL_MACHINE | SOFTWARE| Microsoft | Windows | CurrentVersion | OEMInformation anahtarini bulun.. Eger OEMInformation anahtari yoksa CurrentVersion üzerine gerek sag tusla tiklayin ve Yeni | Anahtar tiklayin ve ismini OEMInformation girin..
3. Adim : OEMInformation anahtarin üzerine gelip sag tarafta bos kismi tiklayarak Yeni | Dize Degeri ile asagidaki bölümleri olusturuyoruz..
Dize Deger İsmi: Logo
Deger Adi: String Value
Deger Verisi: Logonun bulundugu klasörün adresini yazin: C:WindowsSystem32
Dize Deger İsmi: Manufacturer
Deger Verisi: Firma ismi ve adinizi yazabilirsiniz - Livevista
Dize Deger İsmi: SupportHours
Deger Verisi: Saat bilgisini yazmalisiniz: 16.12.2007 - 00:15
Dize Deger İsmi: SupportPhone
Deger Verisi: Firma Telefonu yazmalisiniz: +90
Dize Deger İsmi: SupportURL
Deger Verisi: Firma web adresini yazmalisiniz.
Gerekli bilgileri girdikten yaptiklarinizin etkin olabilmesi içinin bilgisayarinizi açinip kapatmaniz gerekiyor. Bilgisayarinizi açinildiginda Denetim Masasi | Sistem tikladiginizda açinilan pencerede OEM basligi altinda girdiginiz bilgiler ve Logo görüceksiniz.
Eger bu islemlerle tek tek ugrasmak istemiyorsaniz oem.reg dosyasi hazirladim bunu not defterinde açinik gerekli kisimlari kendinize göre hazilayin ve tekrar reg dosyasi olarak kaydedip çinalistirdiginizda gerekli bilgiler registry eklenmis olucaktir. Bu islemde de bilgisayarinizi açinip kapatmaniz gerekiyor.
İndir
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/77530017/oem.rar.html