vpu sorunu..
- jackPot
- Kilobyte2

vpu sorunu..
arkadaslar bu vpu nedir allah askina?? sinirimi bozdu artik. film izlerken sürekli hata werir oldu. bazen 30dk da bir verio hatayi, bazen 2dk da bir. kesin bir cözüm de bulamadim.
ekran kartim asus EAH2600 pro..
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
vpu recover ekran kartındaki ısınmalarda yada görüntü ile ilgili bir problem yasanma esnasında devreye girer bir nevi kurtarma aracıdır devreye girere ve oyunları yada videoyu sonlandırır
daha çok oyunlarda olur..
ekran kartına dikkat et kasa içinde pcı slotunda oynama olmasın fan yada sogutucu yerinden kaymıs olmasın kart overclocklu isede bu hatayı
verir
bu hatayı kapatmak için ekran kartı ayarlarına gir smartgart ayarlarının ordan vpu recover ı etkinlestir devredısı bırak ati.com a hata raporu hazırla seçenekleri var bu seçenekleri kaldır...
daha çok oyunlarda olur..
ekran kartına dikkat et kasa içinde pcı slotunda oynama olmasın fan yada sogutucu yerinden kaymıs olmasın kart overclocklu isede bu hatayı
verir
bu hatayı kapatmak için ekran kartı ayarlarına gir smartgart ayarlarının ordan vpu recover ı etkinlestir devredısı bırak ati.com a hata raporu hazırla seçenekleri var bu seçenekleri kaldır...
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- editci
- Megabyte2

Re: vpu sorunu..
Aynı dertten bende müzdaribim. bende Asus HD2600 XT var bende bunu veriyor. bazın yarım saat bazen 3 saatte bir feriyor. oysaki kasa olarak feel kasa kullanıyorum sadece kasanın kendisinde 3 fanvar islemci hariç. ısınmadan oldugunu sanmam çünkü ayarlarında ısı göstergesi tehlike sınırlarına hiç yaklasmadı bile. bunun bir yöntemi olmalı.jackPot yazdı:arkadaslar bu vpu nedir allah askina?? sinirimi bozdu artik. film izlerken sürekli hata werir oldu. bazen 30dk da bir verio hatayi, bazen 2dk da bir. kesin bir cözüm de bulamadim.
ıysaki kartım o kadar adi degil . 200ytl saydım 256 mb
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: