İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: Görsel anlatım

Mesaj gönderen mayhemious »

seheryeli yazdı:Sevgili arkadaslar yardım eden herkese tesekkür ediyorum ben Viyanada yasıyorum buranın dili Almanca ama lütfen ben size türkçe olarak anlatıyorum ve konusuyorum birdaha
anlatmaya çalısıyorum ve türkçe olarak gayet basit Bambuya77 arkadasım rapidshareden
nasıl program indirildigini görüntülü olarak anlatmıs gayet güzel sekilde ne yapılacagını ok isaretiyle isaretliyerek ve göstererek ben onu demek istemistim nasıl yaparım aynısını
demistim yani forum ortamında yine anlasılmıyorsa özür dilerim ben vaz geçtim birdaha bu konuyu açmaktan selamlar
:) siz yazmaktan vaz geçmeyin... umarım bu sefer dogru anlamısımdır :) verdigim linkde rapid e upload etmenin farklı bir yolu anlatılmakta

Kod: Tümünü seç

http://forumsordum.com/forum/viewtopic.php?p=103985#103985
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

yanlis anlasilmalar tabiki olacak sevigili seheryeli arkadasim. ama bunlari yine cozecek kisiler bizleriz. pes etmeyin sorunuzun karsiligini alincaya kadar elbet ben yada arkadaslarimdan bazilari sorunuza bir sekilde cevap bulacaktir. forumumuzu biraz daha dikkatli takip ederseniz ve ayni zamanda eski konulara da goz atabilirseniz sorunu cozulmemis tek bir arkadasim dahi yoktur...

saygilarimla