İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım
İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım
Selamlar sevgili arkadaslar internete yani forum ortamına görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollayabilirim yani bir konuyu görsel izah etmek istiyorum forum ortamında buna bir programmı gerekiyor gerekiyorsa hangi program adı nedir nerden bulabilirim yardımınızı rica ediyorum saygılarımı sunuyorum. hahaha
- bambucya77
- Kilobyte2

Re: İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım
Dosya Upload (Yüklemek)
Bilgisayrımızdan Dosya yuklemek ıcın
oncelikle rapidshare.com a giriyoruz ve assagidaki adimlari izliyoruz..

karsımızdakı sayfada bulunan gozat butonuna tıklayın ve yukleyecegımız dosyayı secın...winrarla sikistirabilirsiniz tabii dosyanizi onceden..

daha sonra upload butonuna basın...

programımızın yuklenmesını, 100% olmasını beklıyelım...

sayfanın en altında bulunan isaretli yere tıklıyoruz...

karsımıza cıkan sayfadan isaretli olan kısmı yani dowload lınk yazan yazının karsısındakı lınkı kopyalayıp,yapıstırıyoruz....istedigimiz yere..
kolay gelsin...
Bilgisayrımızdan Dosya yuklemek ıcın
oncelikle rapidshare.com a giriyoruz ve assagidaki adimlari izliyoruz..

karsımızdakı sayfada bulunan gozat butonuna tıklayın ve yukleyecegımız dosyayı secın...winrarla sikistirabilirsiniz tabii dosyanizi onceden..

daha sonra upload butonuna basın...

programımızın yuklenmesını, 100% olmasını beklıyelım...

sayfanın en altında bulunan isaretli yere tıklıyoruz...

karsımıza cıkan sayfadan isaretli olan kısmı yani dowload lınk yazan yazının karsısındakı lınkı kopyalayıp,yapıstırıyoruz....istedigimiz yere..
kolay gelsin...
- mayhemious
- Kilobyte4

Re: İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım
istediginiz bu sekil bisey mi?seheryeli yazdı:Selamlar sevgili arkadaslar internete yani forum ortamına görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollayabilirim yani bir konuyu görsel izah etmek istiyorum forum ortamında buna bir programmı gerekiyor gerekiyorsa hangi program adı nedir nerden bulabilirim yardımınızı rica ediyorum saygılarımı sunuyorum. hahaha
Kod: Tümünü seç
http://www.fileden.com/files/2007/9/30/1472094/333.swfKod: Tümünü seç
http://forumsordum.com/forum/viewtopic.php?t=24647&highlight=instantGörsel anlatım
Selam sevgili kardes emegin için tesekkür ederimde enson yazdıgını anlayamadım adresi nereye kopyalayıp yapıstıracagım aynen sizin bu yaptıgınız gibi yapmak istiyorum yani görüntülü ve ok isaretleriyle felan çizmisiniz bunu bana anlatıp gösterdiginiz gibi bende buraya nasıl tasırım bunları tesekkürler saolun
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
Forum ortamı
Sevgili Burak yardımınız için tesekkür ediyorumda denedim ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum
sizin dediginiz gibi yaptım linki kopyaladım tekrar rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
sizin dediginiz gibi yaptım linki kopyaladım tekrar rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
- mayhemious
- Kilobyte4

Re: Forum ortamı
seheryeli yazdı:Sevgili Burak yardımınız için tesekkür ediyorumda denedim ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum
ilk önce kırmızı isaretten programı indirip bilgisayarınıza kurun. Anlatım ilgili baslıkta mevcuttur. Daha sonra swf uzantılı dosyayımayhemious yazdı:istediginiz bu sekil bisey mi?seheryeli yazdı:Selamlar sevgili arkadaslar internete yani forum ortamına görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollayabilirim yani bir konuyu görsel izah etmek istiyorum forum ortamında buna bir programmı gerekiyor gerekiyorsa hangi program adı nedir nerden bulabilirim yardımınızı rica ediyorum saygılarımı sunuyorum. hahaha
eger cevabınız evet ise iste kaynak:Kod: Tümünü seç
http://www.fileden.com/files/2007/9/30/1472094/333.swf
viewtopic.php?t=24647&highlight=instant
www.fileden.comGörsel anlatım
Bu programı ben zaten indirmistim assagıdaki verdiginiz yer ingilizce malesef anlamıyorumki üye olayım saolunda pek açıklayıcı birsey yazmamısınız sonra neoluyor üye olduktan sonra selam
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
inanin tam anlayamadim demek istediginizi...soyle anlatmaya calisayim simdi rapidshare sistemi hem ucretsiz hemde parali.bu ikisi arasinda bir fark olmasi lazim degil mi? parali versiyonunda hic durmadan ard arda indirebilmenizdirseheryeli yazdı:ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum:
rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
ucretsiz versiyonunda ise bir sure beklemek zorundasinizdir. umarim dogru anlamisimdir ne demek istediginizi
- mayhemious
- Kilobyte4

burak adminim ben anladım olayı birazdan flash anlatım hazırlıyorum bu konudaburak_dalkir yazdı:inanin tam anlayamadim demek istediginizi...soyle anlatmaya calisayim simdi rapidshare sistemi hem ucretsiz hemde parali.bu ikisi arasinda bir fark olmasi lazim degil mi? parali versiyonunda hic durmadan ard arda indirebilmenizdirseheryeli yazdı:ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum:
rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
ucretsiz versiyonunda ise bir sure beklemek zorundasinizdir. umarim dogru anlamisimdir ne demek istediginizi
- mayhemious
- Kilobyte4

Re: Görsel anlatım
umarım yardımcı olur :)seheryeli yazdı:Bu programı ben zaten indirmistim assagıdaki verdiginiz yer ingilizce malesef anlamıyorumki üye olayım saolunda pek açıklayıcı birsey yazmamısınız sonra neoluyor üye olduktan sonra selam
http://forumsordum.com/forum/viewtopic.php?p=103672#103672- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
Görsel anlatım
Sevgili arkadaslar yardım eden herkese tesekkür ediyorum ben Viyanada yasıyorum buranın dili Almanca ama lütfen ben size türkçe olarak anlatıyorum ve konusuyorum birdaha
anlatmaya çalısıyorum ve türkçe olarak gayet basit Bambuya77 arkadasım rapidshareden
nasıl program indirildigini görüntülü olarak anlatmıs gayet güzel sekilde ne yapılacagını ok isaretiyle isaretliyerek ve göstererek ben onu demek istemistim nasıl yaparım aynısını
demistim yani forum ortamında yine anlasılmıyorsa özür dilerim ben vaz geçtim birdaha bu konuyu açmaktan selamlar
anlatmaya çalısıyorum ve türkçe olarak gayet basit Bambuya77 arkadasım rapidshareden
nasıl program indirildigini görüntülü olarak anlatmıs gayet güzel sekilde ne yapılacagını ok isaretiyle isaretliyerek ve göstererek ben onu demek istemistim nasıl yaparım aynısını
demistim yani forum ortamında yine anlasılmıyorsa özür dilerim ben vaz geçtim birdaha bu konuyu açmaktan selamlar