İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım

Mesaj gönderen seheryeli »

Selamlar sevgili arkadaslar internete yani forum ortamına görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollayabilirim yani bir konuyu görsel izah etmek istiyorum forum ortamında buna bir programmı gerekiyor gerekiyorsa hangi program adı nedir nerden bulabilirim yardımınızı rica ediyorum saygılarımı sunuyorum. hahaha
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

Kod: Tümünü seç

www.yehhe.com
rapidshare.com

dan uploda edebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

Re: İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım

Mesaj gönderen bambucya77 »

Dosya Upload (Yüklemek)

Bilgisayrımızdan Dosya yuklemek ıcın

oncelikle rapidshare.com a giriyoruz ve assagidaki adimlari izliyoruz..

Resim

karsımızdakı sayfada bulunan gozat butonuna tıklayın ve yukleyecegımız dosyayı secın...winrarla sikistirabilirsiniz tabii dosyanizi onceden..

Resim

daha sonra upload butonuna basın...

Resim

programımızın yuklenmesını, 100% olmasını beklıyelım...

Resim

sayfanın en altında bulunan isaretli yere tıklıyoruz...

Resim

karsımıza cıkan sayfadan isaretli olan kısmı yani dowload lınk yazan yazının karsısındakı lınkı kopyalayıp,yapıstırıyoruz....istedigimiz yere..

kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: İnternete Görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollarım

Mesaj gönderen mayhemious »

seheryeli yazdı:Selamlar sevgili arkadaslar internete yani forum ortamına görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollayabilirim yani bir konuyu görsel izah etmek istiyorum forum ortamında buna bir programmı gerekiyor gerekiyorsa hangi program adı nedir nerden bulabilirim yardımınızı rica ediyorum saygılarımı sunuyorum. hahaha
istediginiz bu sekil bisey mi?

http://www.fileden.com/files/2007/9/30/1472094/333.swf
eger cevabınız evet ise iste kaynak:

http://forumsordum.com/forum/viewtopic.php?t=24647&highlight=instant
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

Görsel anlatım

Selam sevgili kardes emegin için tesekkür ederimde enson yazdıgını anlayamadım adresi nereye kopyalayıp yapıstıracagım aynen sizin bu yaptıgınız gibi yapmak istiyorum yani görüntülü ve ok isaretleriyle felan çizmisiniz bunu bana anlatıp gösterdiginiz gibi bende buraya nasıl tasırım bunları tesekkürler saolun
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

o ok isareti ile kirmizi kutu icinde olan yeri kopyaliyorsunuz sonunda foruma verirken bu linki yapistiriyorsunuz ve cevap yazdiginiz yerin ust tarafinda code yazan bir sekme vardir ona tiklamaniz yeterli olacaktir. onemli olan linktir unutmayin...
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

Forum ortamı

Sevgili Burak yardımınız için tesekkür ediyorumda denedim ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum
sizin dediginiz gibi yaptım linki kopyaladım tekrar rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: Forum ortamı

seheryeli yazdı:Sevgili Burak yardımınız için tesekkür ediyorumda denedim ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum
sizin dediginiz gibi yaptım linki kopyaladım tekrar rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
mayhemious yazdı:
seheryeli yazdı:Selamlar sevgili arkadaslar internete yani forum ortamına görsel ve yazılı dosyaları nasıl yollayabilirim yani bir konuyu görsel izah etmek istiyorum forum ortamında buna bir programmı gerekiyor gerekiyorsa hangi program adı nedir nerden bulabilirim yardımınızı rica ediyorum saygılarımı sunuyorum. hahaha
istediginiz bu sekil bisey mi?

http://www.fileden.com/files/2007/9/30/1472094/333.swf
eger cevabınız evet ise iste kaynak:

viewtopic.php?t=24647&highlight=instant
ilk önce kırmızı isaretten programı indirip bilgisayarınıza kurun. Anlatım ilgili baslıkta mevcuttur. Daha sonra swf uzantılı dosyayı

www.fileden.com
adresine üye olup o adrese upload edin :)
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

Görsel anlatım

Bu programı ben zaten indirmistim assagıdaki verdiginiz yer ingilizce malesef anlamıyorumki üye olayım saolunda pek açıklayıcı birsey yazmamısınız sonra neoluyor üye olduktan sonra selam
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

seheryeli yazdı:ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum:
rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
inanin tam anlayamadim demek istediginizi...soyle anlatmaya calisayim simdi rapidshare sistemi hem ucretsiz hemde parali.bu ikisi arasinda bir fark olmasi lazim degil mi? parali versiyonunda hic durmadan ard arda indirebilmenizdir

ucretsiz versiyonunda ise bir sure beklemek zorundasinizdir. umarim dogru anlamisimdir ne demek istediginizi
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

burak_dalkir yazdı:
seheryeli yazdı:ben üstteki arkadasın görüntülü gösterdigi gibi istiyorum yani direkt açtıgımda karsıma görüntülü anlatım çıksın istiyorum:
rapidsharadan indirmek için beklemen gerekiyor onu bilmiyorum yani yukarıdaki arkadasınki gibi nasıl yapıldıgını saygılar
inanin tam anlayamadim demek istediginizi...soyle anlatmaya calisayim simdi rapidshare sistemi hem ucretsiz hemde parali.bu ikisi arasinda bir fark olmasi lazim degil mi? parali versiyonunda hic durmadan ard arda indirebilmenizdir

ucretsiz versiyonunda ise bir sure beklemek zorundasinizdir. umarim dogru anlamisimdir ne demek istediginizi
burak adminim ben anladım olayı birazdan flash anlatım hazırlıyorum bu konuda
Kullanıcı avatarı
mayhemious
Kilobyte4
Kilobyte4

Re: Görsel anlatım

seheryeli yazdı:Bu programı ben zaten indirmistim assagıdaki verdiginiz yer ingilizce malesef anlamıyorumki üye olayım saolunda pek açıklayıcı birsey yazmamısınız sonra neoluyor üye olduktan sonra selam
umarım yardımcı olur :)

http://forumsordum.com/forum/viewtopic.php?p=103672#103672
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

ellerine saglik
Kullanıcı avatarı
seheryeli
Megabyte3
Megabyte3

Görsel anlatım

Sevgili arkadaslar yardım eden herkese tesekkür ediyorum ben Viyanada yasıyorum buranın dili Almanca ama lütfen ben size türkçe olarak anlatıyorum ve konusuyorum birdaha
anlatmaya çalısıyorum ve türkçe olarak gayet basit Bambuya77 arkadasım rapidshareden
nasıl program indirildigini görüntülü olarak anlatmıs gayet güzel sekilde ne yapılacagını ok isaretiyle isaretliyerek ve göstererek ben onu demek istemistim nasıl yaparım aynısını
demistim yani forum ortamında yine anlasılmıyorsa özür dilerim ben vaz geçtim birdaha bu konuyu açmaktan selamlar
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

@seheryeli:

rahatsızlık verdiginiz yok
bu forumun amacı daha verimli pc kullanmak üstüne kurulu.
ve her kullanıcı aynı degerde.
bize sadece renk verdiniz,zahmet degil...