klasör ismi degismiyor
-
m.engin
- Byte4

- dnzbzkn
- Megabyte2

silemiyorsan unlocker programını kurup silmeye calıs.ayrıca bendeki ultimate de öle bi sorun wardı.ben birde gif resimleri oynatamıyodum.bazı ultimatelerde dosya eksik olabiliyor.netten indirdiysen cok karsılasırsın böle seylerle.lisanslı cd den kopyalı vistalarda böle bise olmuyor.bnm arkadasım netten cektigi vistayı pc sine 8 dk kada kurmustu inanamamıstım.ama ilk haftasında çöktü garbimimn ultimate'i.:)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19793 kez
ismini degistiremediginiz klasörü baska bir dizine kes yapistir yapabiliyormusunuz=? , eger evet ise birde tasima isleminden sonra ismini degistirmeyi deneyin bakalim ne tepki veecek
ilave bilgi:
yeniden adlandiramama problemi genellikle asagidaki iki hotfix ten sonra ortaya cikabilmektedir:
1) Windows6.0-KB938194-x86
2) Windows6.0-KB938979-x86
ve bunlarin uninstall edilmeleri de ise yaramamaktadir o nedenle asagidaki fix i indirip üzerine cift tiklayip calistirin ve Pc yi yeniden baslatin (öncesinde registry yedeginizi almayi unutmayin)
ilave bilgi:
yeniden adlandiramama problemi genellikle asagidaki iki hotfix ten sonra ortaya cikabilmektedir:
1) Windows6.0-KB938194-x86
2) Windows6.0-KB938979-x86
ve bunlarin uninstall edilmeleri de ise yaramamaktadir o nedenle asagidaki fix i indirip üzerine cift tiklayip calistirin ve Pc yi yeniden baslatin (öncesinde registry yedeginizi almayi unutmayin)
Kod: Tümünü seç
http://www.biline.ca/dl_files/Folder_rename_fix_Vista_32.zip- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
bendede buna benzer bir sorun oluyor aslında atıyor film indirdim masaüstüne klasor açtım hocam
film indi partisyona farklı bir bölüme tsaıdım filmi ama osnunda klasor masaüstünde kalıoyr film tsaınıoyr klasorle beraber ama aynı klasor bos olarak masaüstünde klaıoyr
ne ismi degistiriilyor nede siliniyor ancak pc yeniden baslıyor yada 1-2 saat sistem açıkken geçiyor öyle düzeliyor
bu baska seylerdede böyle yukardaki fix i yapsam yararı olurmu
bende bu sorun xp de de vistada da var????????
film indi partisyona farklı bir bölüme tsaıdım filmi ama osnunda klasor masaüstünde kalıoyr film tsaınıoyr klasorle beraber ama aynı klasor bos olarak masaüstünde klaıoyr
ne ismi degistiriilyor nede siliniyor ancak pc yeniden baslıyor yada 1-2 saat sistem açıkken geçiyor öyle düzeliyor
bu baska seylerdede böyle yukardaki fix i yapsam yararı olurmu
bende bu sorun xp de de vistada da var????????
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19793 kez