10 15 sn gibi bi zamanda wireless kopuyor

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
JustKaan
Byte1
Byte1

10 15 sn gibi bi zamanda wireless kopuyor

Mesaj gönderen JustKaan »

arkadaslar konuyu nereye acıcagımı bılemedım buraya actım yanlıs olduysa kusura bakmayın
söle bi problemim war:
ne zaman bi kızla webcam acıcaksam cam'ı acıp kabul ettikten sora 10-15sn karsıya goruntu werebiliorum ardından wireless im hemen kopu werio ben bunu anlamadım ne zaman cam acsam dedıgım gıbı 10 15 sn giib bi zamanda wireless kopuo bu neden olur nasıl çözerim bilen warmı arkadaslar
simdiden tesekk ederm :roll: :roll:
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasim oncelikle wireless kullandigin ag ne kadar uzakllikta ve hangi wireless aygitini kullaniyorsun? uzaklik internetinin kesilmesine neden olabilir.normal konusabilirsin ama kamerayi actigin zaman interneti daha cok kullanmak isteyeceginden dolayi internet baglantisi yeteri kadar verimli gelmeyebilir.
JustKaan
Byte1
Byte1

128mbps lik airties kullanıorum
modem de salonda duruo oda zoomx6
fakat sınyal gücü:iyi
hız:24mbps gosterıo alttakı o baglantı seyınde
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

normal wirelesss e oranla dusuk aliyorsunuz sinyali normalde 54 mb lik olmasi en idealidir. ama yine de kameraya yetmesi gerekiyor. hic daha yakindan kullanmayi denediniz mi wireless baglantisini?eger yapabilirseniz wireless i daha yakindan kullanmayi bir deneyin. ayni zamanda bulundugunuz ortamda veya yakinlarda her hangi bir guc yukseltici veya radyasyon yayan herhangi bir alet var mi acaba?
JustKaan
Byte1
Byte1

burak_dalkir yazdı:normal wirelesss e oranla dusuk aliyorsunuz sinyali normalde 54 mb lik olmasi en idealidir. ama yine de kameraya yetmesi gerekiyor. hic daha yakindan kullanmayi denediniz mi wireless baglantisini?eger yapabilirseniz wireless i daha yakindan kullanmayi bir deneyin. ayni zamanda bulundugunuz ortamda veya yakinlarda her hangi bir guc yukseltici veya radyasyon yayan herhangi bir alet var mi acaba?
hmm bunu hıc dusunmedım warsada hıc bılmıormkı ne yukseltır ne dusurur :)
ya ben bu olayın aynısnı ethernet ten gırerkende yasıodum ama ya :(
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

ethernetten de yasiyorsaniz ayni olayi belki icerisindekurulu olan windowsunuzda hata vardir format atmayi denediniz mi acaba?