Bir saat kadar zaman geçtikten sonra Windows kapanıyor

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Email Bot
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 2 kez

Bir saat kadar zaman geçtikten sonra Windows kapanıyor

Mesaj gönderen Email Bot »

Selam Enterprise LTSC Evaluation 21H2 sürümündeyim. Daha bugün kurdum, bir saat kadar zaman geçtikten sonra Windows kapanıyor. Generic key kullanmayı denedim ve şu hatayı aldım 0xC004F069.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte2
Zettabyte2
Teşekkür etti: 9597 kez

Re: Bir saat kadar zaman geçtikten sonra Windows kapanıyor

Mesaj gönderen burak35 »

Malesef bu durum Windows kaynaklıdır. Bu durumda yapabileceğiniz pek fazla birşey yok gibi. Ltsb Ve Ltsc sürümleri eğer etkinleştirilmezse,
Bir süre sonra kendi kendine kapanıyor. Çok araştırdım ve malesef bu durum işletim sistemlerinde halen daha devam ediyormuş.

Burada yapabileceğiniz bana göre 3 şey var;
1 Ya orjinal işletim sistemi keyi alıp Onunla etkinleştireceksiniz. En son ltsb ltsc keylerine baktığımda fiyatı 170 Tl'di. Şuan ne kadar bilemiyorum.
2 Ya işletim sistemini bazı programlarla yada yöntemlerle Etkinleştireceksiniz. (Ama bunu pek önermem çünkü güvenli olmayabilir)
3 Ve son şık. Yada son çare olarak kullanmış olduğunuz işletim sistemini malesef değiştireceksiniz.

Eğer İşletim sistemi ararsanız aşağıda benim paylaşmış olduğum orjinal Windows 10 kalıplarını deneyebilirsiniz.
Umarım sorunu çözersiniz ve işinize yarar.
https://archive.org/details/@burakxyz

Keşke herşey Windows 7 deki gibi daha kolay ve daha sorunsuz olsaydı...
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 2205 kez

Re: Bir saat kadar zaman geçtikten sonra Windows kapanıyor

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Email Bot yazdı: 03 Eyl 2023, 16:07 Selam Enterprise LTSC Evaluation 21H2 sürümündeyim. Daha bugün kurdum, bir saat kadar zaman geçtikten sonra Windows kapanıyor. Generic key kullanmayı denedim ve şu hatayı aldım 0xC004F069.
Eğer forum'un üyesi olsaydın ki olmalısın bu forumun üyesi....Benim paylaştığım (forum'da) ve kullandığım betik (Windows Toplu İş Dosyası (.bat)) bu sonu kökünden çözer....

Ama burada veremem bat dosyasının içeriğini....Çünkü yasak kardeşim yassak....Vallahi forum'dan şutlanırım.. (birkaç defa şutlandım da yani bu konuda şerbetliyim ve deneyimliyim.... :-D )

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön