Nokia C6-01 Cep Telefonun Hafıza ROM una Nasıl Ulaşabilirim? - Çözüldü
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2510 kez
Nokia C6-01 Cep Telefonun Hafıza ROM una Nasıl Ulaşabilirim? - Çözüldü
Merhabalar
Başlık biraz uzun oldu ama sorunum basit bendeki Nokia C6-01 marka cep telefonun ROM una nasıl ulaşabilirim
Bu telefonda kullandığım Opera Mini Web tarayıcı ile bazı web sayfalarını C:/System/Private/Opera/Web konumuna kaydetti ve buraya bilgisayar ortamında ulaşamıyorum gizli dosya ve klasörleri aktif ettiğim halde buna sistem dosyaları dahil hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum.Anldım ki bu konum Rom içinde saklı ha Nokia Ovi yazılımı da kullamdım sonuç olumsuz.
Bu konuda fikri/bilgisi/yöntemi olan varsa paylaşabilir mi?
Başlık biraz uzun oldu ama sorunum basit bendeki Nokia C6-01 marka cep telefonun ROM una nasıl ulaşabilirim
Bu telefonda kullandığım Opera Mini Web tarayıcı ile bazı web sayfalarını C:/System/Private/Opera/Web konumuna kaydetti ve buraya bilgisayar ortamında ulaşamıyorum gizli dosya ve klasörleri aktif ettiğim halde buna sistem dosyaları dahil hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum.Anldım ki bu konum Rom içinde saklı ha Nokia Ovi yazılımı da kullamdım sonuç olumsuz.
Bu konuda fikri/bilgisi/yöntemi olan varsa paylaşabilir mi?
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Re: Bir Sorun;Nokia C6-01 Symbian Temelli Cep Telefonun Hafıza ROM una Nasıl Ulaşabilirim?
Bu sorun ile uzun bir zamandır muhatap olmaktayım(yaklaşık bir sene) incelemediğim yabancı site kalmadı en sonunda konuyu sordum a taşıdım.İnşallah bir çözüm üretilebilir...
Re: Bir Sorun;Nokia C6-01 Symbian Temelli Cep Telefonun Hafıza ROM una Nasıl Ulaşabilirim?
X-plore uygulamasını kullan
- TRWE_2012
- Zettabyte1

X-plore uygulaması ilk defa duyuyorum lisanlı bir yazılım mı? Yoksa free bir yazılım mı?
symbian dosya yöneticisi programıdır. Ram, rom, sd kart her yere erişebilir. Ücretli bir program ama ücretsiz hali de çok işe yarıyor.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Re: Nokia C6-01 Cep Telefonun Hafıza ROM una Nasıl Ulaşabilirim?
indirğim .sis uzantılı x-pore uygulamarında sertifika geçersiz hatası alıyorum.Benim istediğim direkt bilgisayar ortamından bu konuma ulaşmak.Böyle bir pc yazılımı bulamadım
Sertifika tarih nedeniyle geçersiz olabilir, tarihi geri alıp dene. PC ortamında rom kopyalama var mı bilmiyorum.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Bir deneyim sonucu buraya geri bildirim olarak aktaracağım
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Olmadı gene aynı hatayı alıyorum galiba ben bu verilere telefon hariç hiç erişemeyeceğim gibime geliyor
- TRWE_2012
- Zettabyte1

file://localhost/C:/System/Data/OperaMobile/OperaSavedPages/55022.mhtml
X-pore kurdum ama burayı görmüyor kör olası.....!(sana demedim forumdaş sakın yanlış anlama yazılıma söyleniyorum)
X-pore kurdum ama burayı görmüyor kör olası.....!(sana demedim forumdaş sakın yanlış anlama yazılıma söyleniyorum)
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Teşekkürler trasmus
Sayende bu sorun benim sonsuza kadar tarihe karıştı az önce ulaşamadığım yere ulaştım oradaki tüm kayıtları e:sürücüne (hafıza kartına ) aktardım.
Acaba seni modaratör olarak cep telefonu bölümüne mi? Velociraptor tarafından atansan güzel olurdu tabii herşey gönlüllük esasına dayanıyor.
Sayın admin sorun çözümlendiğine göre tarafınızdan başlığa çözüldü ifadesi yazılabilir mi? Saygılar...
Sayende bu sorun benim sonsuza kadar tarihe karıştı az önce ulaşamadığım yere ulaştım oradaki tüm kayıtları e:sürücüne (hafıza kartına ) aktardım.
Acaba seni modaratör olarak cep telefonu bölümüne mi? Velociraptor tarafından atansan güzel olurdu tabii herşey gönlüllük esasına dayanıyor.
Sayın admin sorun çözümlendiğine göre tarafınızdan başlığa çözüldü ifadesi yazılabilir mi? Saygılar...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19742 kez