Xp Repair (Onarmak) Görüntülü anlatim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19105 kez
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Xp Repair (Onarmak) Görüntülü anlatim
Çok güzel bir anlatım ve paylaşım.Bunu nasıl video olarak alabiliriz.Pc de hdd de eklemek istiyorum.Media playerde ihtiyacım olduğunda kullanmak istiyorum???
Ben orda R tuşuna bastığımda siyah bir ekran çıkıyordu bildiğim kadarıyla sonra oraya bir şey girmemiz gerekiyordu.O şekildeki resim gibi olmamıştı hiç bir seçim yapıyorduk siyah ekranda onarmak için????
Bu farklı geldi bana nasıl olduğuna şaşırdım ve daha önce onarma yapamamıştım.Ya üzerine kurulum yaptım ya da formatlamıştım.Bunda onlara benziyor yalnız ekrandaki farklı geldi.
Windows xp cd ile neler yapabileceğimizi ve hangi onarımların yapılacağını A-Z ye neler yapıldığını xp cdsinle onu anlatan bir cd di ya da döküman var mı elinizde????
teşekkürler
Ben orda R tuşuna bastığımda siyah bir ekran çıkıyordu bildiğim kadarıyla sonra oraya bir şey girmemiz gerekiyordu.O şekildeki resim gibi olmamıştı hiç bir seçim yapıyorduk siyah ekranda onarmak için????
Bu farklı geldi bana nasıl olduğuna şaşırdım ve daha önce onarma yapamamıştım.Ya üzerine kurulum yaptım ya da formatlamıştım.Bunda onlara benziyor yalnız ekrandaki farklı geldi.
Windows xp cd ile neler yapabileceğimizi ve hangi onarımların yapılacağını A-Z ye neler yapıldığını xp cdsinle onu anlatan bir cd di ya da döküman var mı elinizde????
teşekkürler
- Laneth
- Gigabyte1

o R tuşuBen orda R tuşuna bastığımda siyah bir ekran çıkıyordu bildiğim kadarıyla
üstteki ise Repair içindir
aradaki farka dikkat
- Laneth
- Gigabyte1

yapamayacağın şeylerden biriWindows xp cd ile neler yapabileceğimizi
- diceratops
- Megabyte3

onardıktan sonra xpde ne gibi değişiklikler oluyor?Repair ettikden sonra masaüstündeki öğeler kayboluyormu.
- Oxygen
- Kosovalı

Repair yaptigimiz zaman dosyalari kaybetmesin.
Repair sadece isletim sistemimizin dosyalarini siliyor yerinde yenisini ekliyor..
Bazen isletim sistemimizin bir dosyasi hasar gorur bilgisayarimiz acilmaz, Repair sectigimiz zaman o dasyayi siler yerinde yenisini ekler.
Repair sadece isletim sistemimizin dosyalarini siliyor yerinde yenisini ekliyor..
Bazen isletim sistemimizin bir dosyasi hasar gorur bilgisayarimiz acilmaz, Repair sectigimiz zaman o dasyayi siler yerinde yenisini ekler.
-
Encourager
- Bit

hep bunun nasıl yapıldığını merak etmişimdir xp nasıl onarılır diye biraz kurcalasam bulabilirmisim aslında :)
ilaç gibi geldi bazen .dll dosyası bulunamadı diyerek açılomıyo arkadaşların bilgisayarları bende yedekleyip format atıyodum.
aslında bosuna uğraşıyomuşuz :) emeği geçen herkese teşekkürler...
ilaç gibi geldi bazen .dll dosyası bulunamadı diyerek açılomıyo arkadaşların bilgisayarları bende yedekleyip format atıyodum.
aslında bosuna uğraşıyomuşuz :) emeği geçen herkese teşekkürler...
- Laneth
- Gigabyte1

Onarma yapacağınız XP CD'si sistemnizdeki Service Pack sürümü ile aynı olmalıdır
Repair ekranını göremezsiniz
Yaptığı değişikler
XP CD'sinde bulunan Internet Explorer ve Windows Media Player sürümüne geri dönüyor
Programlardan sadece Daemons Tools silindi
Bende olan değişiklik
Başka bir değişiklik olmadı
Yaptığı değişikler
XP CD'sinde bulunan Internet Explorer ve Windows Media Player sürümüne geri dönüyor
Programlardan sadece Daemons Tools silindi
Başka bir değişiklik olmadı
- diceratops
- Megabyte3

- Laneth
- Gigabyte1

Sisteminizin onarıma ihtiyacı var ise
tabii ki, hızlanıcaktır :wink:
- diceratops
- Megabyte3

-
magicstigvolki
- Byte2

Arkadaşlar bende ilk ekran olan altta Enter=Devam R=Onar F3=Çık yazan ekran gelmiyor direkt harddisk bölümlerinin olduğu ekran geliyor laptop kullanıcısıyım bu ve modifiyeli yabancı bir SP3 entegreli katılımsız kurulum olan bir XP kullanıyorum bundan mı oluyor bu yoksa başka bir sebebimi var ?
- Laneth
- Gigabyte1

laptop kullanmanın bir ilgisi olamaz
sisteminin ne kadar modifiye
anlamak için
XP CD'in takılı iken, çalıştıra şu komudu ver
E:\i386\winnt32 /unattend
E=CD sürücün olacak
hata alırsan
o sistem onarılamaz
sisteminin ne kadar modifiye
XP CD'in takılı iken, çalıştıra şu komudu ver
E:\i386\winnt32 /unattend
E=CD sürücün olacak
hata alırsan
-
magicstigvolki
- Byte2

Evet hata aldım hem dil ile ilgili bir hata aldım hemde key ile ilgili bir hata aldım neyse sağlık olsun =) bilgi için teşekkürler
- Laneth
- Gigabyte1

dil hatası
test için (-) bir faktör
kısa zamanda sistemin dili ile uyumlu ve untouched bir cd ile bir deneme yaparsan, daha sağlıklı bir sonuç alınabilir
.................
Acronis veya Norton gibi sistem yedeği alma programları olduğu için o kadar önemli değil
kısa zamanda sistemin dili ile uyumlu ve untouched bir cd ile bir deneme yaparsan, daha sağlıklı bir sonuç alınabilir
.................
Acronis veya Norton gibi sistem yedeği alma programları olduğu için o kadar önemli değil