1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

windows 7 acilmiyor

Gönderilme zamanı: 15 Eki 2011, 17:34
gönderen Oxygen
Arkdaslar windows 7 acilmiyor. win7 logosu cikiyor sonra tekrar basa donuyor.
Rapiar startup denedim, otomatik olarak onarilmiyor diye bir mesaj cikiyor. Elimde win 7 dvd'si var, check disk'te denedim ama sorun hala devam ediyor. Formatlamadan, onarmanin baska bir yolu var mi.. xp'deki gibi cd'den yaptigimiz repair windows 7 var mi ??

Re: windows 7 acilmiyor

Gönderilme zamanı: 15 Eki 2011, 18:07
gönderen %TuNcAy%
Win7 cdsinden calistirdiginizda asagidaki yerden onarim yapabilirsiniz.

Resim

Re: windows 7 acilmiyor

Gönderilme zamanı: 16 Eki 2011, 00:50
gönderen Oxygen
cevabin icin tesekkurler tuncay
bende oyle denedim ama sadece repair startup, restore, ve iki baska secenek var (hatirlamiyorum),
repair startup dedigim zaman bilgisayari otomatik onarilmiyor diye bir mesaj veriyor
xp'deki gibi system dosyalarini silip yerine yeni dosyalar koyan bir repair yontemi yok mu??

Re: windows 7 acilmiyor

Gönderilme zamanı: 16 Eki 2011, 12:05
gönderen Mendenn
sanırım var ama denemedim. o dediğin dosyalar

Windows\System32\config
yada
%systemroot%\Config

gir

\RegBack adlı bir klasör göreceksin. sanırım o dediğin düzenleme burdan yapılıyor.
%systemroot%\Config\RegBack

Re: windows 7 acilmiyor

Gönderilme zamanı: 17 Eki 2011, 09:18
gönderen Oxygen
Dedigine ulasamadim mendenn..
ama sorunu kokunden halettim formatladim :)
aslinda formatlamadan kurtarmak istiyordum, onarim yolarini denemek istiyodum, cunku 1 yildir kendi bilgisayarimda win 7 kunlaniyorum ve hala sisteminde bir sorunla karsilasmadim (Mashallah :D )..
onarim yapmak istedigim bilgisayar arkadasim ve malesef pek fazla vaktimiz olmadigi icin format atik.

Ilgilenen butun arkadaslara Tesekkurler.

Re: windows 7 acilmiyor

Gönderilme zamanı: 17 Eki 2011, 10:29
gönderen Mendenn
sen yanlış yere girmişsindir. dediğin şekilde şuanki kurulu olan işletim sisteminden girip caps (ekran görüntüsü) atar mısın? çünkü yeri orası.

Windows\System32\config girdiğinde RegBack olacak. olmadı RegBack adlı klasör nerde ise ( ama dediğim yerde olmalı) ordan yapacaksın.