Scripti Tekrar Baslatmak

Programlama dilleri konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Cevapla
darendeli
Byte3
Byte3
Mesajlar: 147
Kayıt: 06 Haz 2016, 16:55

Scripti Tekrar Baslatmak

Mesaj gönderen darendeli » 03 Nis 2018, 00:11

Yazmıs oldugum bu scripti Button 2 Basınca Tekrar Nasıl Baslatırım Yenilenmesi Gerekli

Kod: Tümünü seç

#include <ButtonConstants.au3>
#include <EditConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <WindowsConstants.au3>
#Region ### START Koda GUI section ### Form=
$Form1 = GUICreate("Form1", 314, 337, 192, 124)
$Button1 = GUICtrlCreateButton("Button1", 80, 64, 75, 25)
$Button2 = GUICtrlCreateButton("Button2", 176, 64, 75, 25)
$Input1 = GUICtrlCreateInput("Input1", 80, 104, 169, 21)
$Edit1 = GUICtrlCreateEdit("", 80, 136, 169, 153)
GUICtrlSetData(-1, "Edit1")
GUISetState(@SW_SHOW)
#EndRegion ### END Koda GUI section ###

While 1
	$nMsg = GUIGetMsg()
	Switch $nMsg
		Case $GUI_EVENT_CLOSE
			Exit
		Case $Button2			
			Exit
			
	EndSwitch
WEnd
Program Yazmanın En Güzel Yanı Birilerinin Bu Programlardan Faydalandığını Görmektir..



Kullanıcı avatarı
BlueLife
Byte3
Byte3
Mesajlar: 147
Kayıt: 29 Ağu 2014, 20:42

Re: Scripti Tekrar Baslatmak

Mesaj gönderen BlueLife » 03 Nis 2018, 09:45

@darendeli

En basit olarak aşağıdaki gibi bir şey olabilir. Lakin guiyi silmeden bilgileri tazelemek (GUICtrlSetData, GUICtrlSetState ...) daha mantıklı.

Kod: Tümünü seç

#include <ButtonConstants.au3>
#include <EditConstants.au3>
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <WindowsConstants.au3>

_Main_Gui()

Func _Main_Gui()
	Local $Form1 = GUICreate("Form1", 314, 337, 192, 124)
	Local $Button1 = GUICtrlCreateButton("Button1", 80, 64, 75, 25)
	Local $Button2 = GUICtrlCreateButton("Button2", 176, 64, 75, 25)
	Local $Input1 = GUICtrlCreateInput("Input1", 80, 104, 169, 21)
	Local $Edit1 = GUICtrlCreateEdit("", 80, 136, 169, 153)
	GUICtrlSetData(-1, "Edit1")
	GUISetState(@SW_SHOW)
	Local $nMsg
	While 1
		$nMsg = GUIGetMsg()
		Switch $nMsg
			Case $GUI_EVENT_CLOSE
				Exit
			Case $Button2
				ExitLoop
		EndSwitch
	WEnd
	GUIDelete($Form1)
	_Main_Gui()
EndFunc

Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 939
Kayıt: 27 Oca 2008, 18:54

Re: Scripti Tekrar Baslatmak

Mesaj gönderen armorking » 05 Nis 2018, 20:03

@bluelife Android app üzerine bir düşüncem var onu danışmak istiyorum sana ama mesaj atamıyorum.

Kullanıcı avatarı
BlueLife
Byte3
Byte3
Mesajlar: 147
Kayıt: 29 Ağu 2014, 20:42

Re: Scripti Tekrar Baslatmak

Mesaj gönderen BlueLife » 06 Nis 2018, 10:51

@armorking

Malesef android konusunda koldlama ile alakalı bilgim yok :(

Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 939
Kayıt: 27 Oca 2008, 18:54

Re: Scripti Tekrar Baslatmak

Mesaj gönderen armorking » 07 Nis 2018, 01:18

Peki. :(

Cevapla