1. 4:18 - Uyandıktan sonra herhangi birşey yemeden Ilık suya birkaç damla taze limon suyu ekleyin. (Bir bardak ılık suya birkaç damla limon ekleyin ve için)
2. 06:39 - Salata yiyin, Çiğ sebzeler özelliklede yapraklı yeşillikler günlük bir ihtiyaçtır. Alkali bir iç ortamın korunmasını sağlarlar. Mağrul , Roka , Ispanak , Se teresi , lahana.
3. 9:32 - Ana yemekler arası atıştırmalıklar vücudun asitlenme sürecine en çok katkı sağlayan şeylerdir. Cips , şekerlemeler ... kanı kalınlaştırır. Bunun yerine badem yiyin. (Kanı asitlendiren her seçim oksijen akışını engeller)
4. 12:27 - Hareketsiz bir vücut asidik olur ve hücreler daha az oksijen alır. Fazladan birkaç yüz metre yürüyün.
5. 15:27 - Kötü nefes almak hücrelerin oksijen almasını engeller. Modern şehir yaşamında çoğu insan kötü nefes alır çünkü hava kirlidir. Derin neseaf alın doğada gezinin.
6. 18:11 - Hayvansal Proteinler yani Et , Aşırı pişirildiğinde veya tütsülendiğinde yani işlenmiş et kanın asiditesini arttırır , yağsız et tüketin ve günde 150 gr dan fazla tüketmeyin , ayrıca haftada birkaç gün et yemeyin.
7. 21:13 - Her sebze Müttefik değildir tabağınızda ne olduğuna dikkat edin, mesela beyaz patatesteki nişasta vücutta şekere dönüşür ve buda fermente olup asidik ve iltihaplı bir ortam oluşturur bu da hücresel solunumu zorlaştırır. Bunun yerine Brüksel lahanası , Kuşkonmaz, kabak , patlıcan, renkli biberler.
8. 24:18 - Su , hücresel yaşamın görünmez temelidir. Hücreler su ile yaşarlar, Meyva suları , kahveler vs. Suyun yerini tutmaz.
Hücreler nefes aldığı sürece hastalık tutunamaz