Bu oyunda bir sorun var. 2 gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim. bende mecburen oyunu sildim.
Oyunda ilk sezonu bitirdikten sonra tam yeni sezonun başında aşağıdaki hata mesajı çıkıyor.
"Oops! It appears that your version of FIFA 10 has not been properly authenticated. You can get a version of FIFA 10 that can be authenticated from EASTORE.COM. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service"
Ne yaparsanız yapın, bu hata mesajından kurtulamıyorsunuz. ve hem kariyerde ilerleyemiyorsunuz. Hemde bu sorunu çözemiyorsunuz.
Hem çok garip. hemde çok sinir bozucu. yıllardır oyun oynarım. 25 seneyi falan geçmiştir.
böyle saçma sapan ve can sıkıcı bir sorun, sanırım hatırlamıyorum.
Farklı bir çok yol denedim. internetteki birçok çözüme baktım. google aramaları ve ai motorlarınada sordum.
Yok olmadı. sorunu çözemedim.
Neler denedim ? ve olmadı ;
-Oyunu çalıştıran 20 mb lık exe dosyasını değiştirmek. (farklı krek yani)
-sıfırdan yeni kariyerler açmak.
-tüm uyumluluk ayarlarını sırayla denemek.
-uyumluluk kısmındaki tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştırma seçeneklerine tik atmak.
-son olarak 4 gb patch adında bir program ile oyunun exe dosyasına bile müdahale ettim.
Ama yok, yine olmadı. oyun bana mısın demedi. her ne yaparsam yapayım sadece 1 kariyer sezonu oynayabiliyorum.
bir sonraki sezona geçişte sürekli yukarıdaki hatayı verdi durdu.
O yüzden oyunu merak edenler varsa, boşu boşuna indirmesinler. zira aynı sorunu yaşayabilirsiniz.
ve benim gibi çileden çıkabilirsiniz.
Aslında konuyu silecektim, ama yapamadım. Sanırım konuyu silebilmem için yönetici mod falan olmam gerekiyo galiba.
Sabahın bu saatine kadar şu oyunla uğraştım durdum. :-( o yüzden başka oyunlardan devam edin arkadaşlar.
Benim gibi sinir krizleri geçirmeyin. Herkese iyi pazarlar, iyi hafta sonları...