Aynı ben...Kayserilifatih yazdı: 01 Oca 2026, 21:49 İlginç şeyler oluyor bende de oyuncunun kendi kalesini şaşırıp geriye topu uzun at dediğimde kendi kalesine gol atmışlığı çoktur![]()
Fifa 2007
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2556 kez
Re: Fifa 2007
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10138 kez
Zayıf güçsüz takımları şampiyon yapmak biraz zor oluyor. Ama yinede eğlenceli. Watford norwich falan. :)
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 934 kez
Ben zayıf takımlarla oynarken sanki çalışmayan arabayı zorla itiyormuşum gibi hissediyorum 
- burak35
- Zettabyte3

2 yıldızlı 2 buçuk yıldızlı takımlarla barca real bayern yenmişliğim var. Yeterki bitane frikikçim olsun :)
Penaltıdan daha iyi frikik kullanıyorum :)
Penaltıdan daha iyi frikik kullanıyorum :)
- burak35
- Zettabyte3

Çok güzel bir oyun. Ama malesef bug dolu oyun.
Bir süredir farkettiğim birşey var. O da oyundaki bazı oyuncularla ilgili.
Mesela bazı oyuncuların ayaklarını bile ters yapmışlar.
Mesela theo walcott, ashley young, wesley sneijder gibi.
Normalde bu oyuncular sağ ayaklıdır. Ama oyunda sol ayaklı yapmışlar. Enteresan.
Bir süredir farkettiğim birşey var. O da oyundaki bazı oyuncularla ilgili.
Mesela bazı oyuncuların ayaklarını bile ters yapmışlar.
Mesela theo walcott, ashley young, wesley sneijder gibi.
Normalde bu oyuncular sağ ayaklıdır. Ama oyunda sol ayaklı yapmışlar. Enteresan.
- burak35
- Zettabyte3

Herkese merhaba. Archive org ta dolaşırken tesadüfen fifa 2007 nin portable versiyonunu buldum.
Bir kullanıcı rarlayıp paylaşmış. Merak edip indirip açtım. Oyun sorunsuz çalışıyor.
Dana önceden kurulumlu fifa 2007 niz varsa, ve eğer onda kariyer açtıysanız o kariyeride sorunsuz görüp çalıştırıyor.
İndirip oynamak ve yedeklemek isteyenler varsa aşağıdaki linkten indirsin. Dosya boyutu sadece 737 mb.
Rarı ayıklayınca klasör boyutu 2.48 gb oluyor. Hem çok az yer kaplıyor. Hemde sorunsuz çalışıyor.
https://archive.org/details/fifa-07-portable
Bir kullanıcı rarlayıp paylaşmış. Merak edip indirip açtım. Oyun sorunsuz çalışıyor.
Dana önceden kurulumlu fifa 2007 niz varsa, ve eğer onda kariyer açtıysanız o kariyeride sorunsuz görüp çalıştırıyor.
İndirip oynamak ve yedeklemek isteyenler varsa aşağıdaki linkten indirsin. Dosya boyutu sadece 737 mb.
Rarı ayıklayınca klasör boyutu 2.48 gb oluyor. Hem çok az yer kaplıyor. Hemde sorunsuz çalışıyor.
https://archive.org/details/fifa-07-portable
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19996 kez
- burak35
- Zettabyte3

Herkese merhaba. Fifa 2007 için şöyle alternatif bir link buldum.
https://www.myabandonware.com/game/fifa-soccer-07-n5g
Yukardaki linkler geçersiz olursa bu son eklediğim linkide kullanabilirsiniz.
Hem dosya boyutu biraz daha düşük. 2 Gb.
https://www.myabandonware.com/game/fifa-soccer-07-n5g
Yukardaki linkler geçersiz olursa bu son eklediğim linkide kullanabilirsiniz.
Hem dosya boyutu biraz daha düşük. 2 Gb.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- burak35
- Zettabyte3

Evet bikaçtane benim oynamadığım eski sürüm var. Onlarıda indirip deneyeceğim. Mesela fifa 2006 world cup ı merak ediyorum.
Güzele benziyor. En yakın zamanda deneyeceğim.
Güzele benziyor. En yakın zamanda deneyeceğim.
- burak35
- Zettabyte3

Konu başına alternatif ikinci bir link daha eklendi.
Yeni eklenen Bu linkte repacktir. ve yine dosya boyutu rarlı olarak 2 gb tır.
Silinmeden arşive atın.
Yeni eklenen Bu linkte repacktir. ve yine dosya boyutu rarlı olarak 2 gb tır.
Silinmeden arşive atın.
- burak35
- Zettabyte3

Herkese merhaba. Fifa 2007 oyununu tamamen full portable yaptım. Oyunu archive org da ki hesabıma yükledim.
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://archive.org/details/fifa-2007
FIFA 07.rar yazan dosyasını indirmeniz gerek. oyun 2.04 gb boyutunda. indirdiğiniz FIFA 07.rar dosyasını herhangi bir dizine çıkartın.
zaten içinde yapmanız gerekenleri yazan ve adıda "fifa 07 kurulum oku" olan bir not ta ekledim. ama ben kısaca yazayım.
öncelikle oyunu oynamadan önce FIFA 07 klasörü içindeki "fifa_07_kur" yazan registry kaydını sisteme ekleyin.
Daha sonra önceden alınmış bir yedeğiniz varsa belgelerim içine klasörünü atın.
Sonra "fifa07.exe" dosyasını masaüstüne kısayol atın. bu kısayola sağtuş yapıp uyumluluk modunu windows 8 yapın.
işlemler bu kadar. bu işlemleri yaptığınız takirde artık fifa 2007 oyunu her dizinde çalışacaktır.
Sırf full portable oldu mu diye oyunu flash bellekte bile denedim. ve sonuç muazzamdı. oyun artık flash bellekte bile çalışıyor.
yapmanız gerekenler çok basit. sadece klasörünü bir dizine çıkartın. exe sini masaüstüne kısayol atıp uyumluluk modunu windows 8 yapın.
Sonrada reg kaydını sisteme ekleyin. işlemler bu kadar. Umarım memnun kalırsınız. iyi geceler.
Edit : yazmayı unutmuşum. 2 gündür hurda laptopum ful açık, haliye yorgunumda. ama önemli bir nokta daha var. Onuda eklemem lazım.
mesela ben oyunun kendi sistemimde çalışması için registry kayıtlarının içine dizin olarak "D:\oyunlar\FIFA 07" yazdırdım.
eğer oyun sizde çalışmazsa registry kayıtlarının içine kendi kullandığınız yolu yazabilirsiniz. mesela E:\oyun\FIFA07 gibi.
Bu durumada dikkat etmenizi öneririm. çalışmazsa dizin yolunu ve registry kayıtlarını kontrol edip ona göre düzenleme yapın.
Düzgün ve sorunsuz çalışması için daha önceden kurulmuş bir versiyonu var ise özel bir kaldırıcıyla mesela geek uninstallerla kaldırabilirsiniz.
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://archive.org/details/fifa-2007
FIFA 07.rar yazan dosyasını indirmeniz gerek. oyun 2.04 gb boyutunda. indirdiğiniz FIFA 07.rar dosyasını herhangi bir dizine çıkartın.
zaten içinde yapmanız gerekenleri yazan ve adıda "fifa 07 kurulum oku" olan bir not ta ekledim. ama ben kısaca yazayım.
öncelikle oyunu oynamadan önce FIFA 07 klasörü içindeki "fifa_07_kur" yazan registry kaydını sisteme ekleyin.
Daha sonra önceden alınmış bir yedeğiniz varsa belgelerim içine klasörünü atın.
Sonra "fifa07.exe" dosyasını masaüstüne kısayol atın. bu kısayola sağtuş yapıp uyumluluk modunu windows 8 yapın.
işlemler bu kadar. bu işlemleri yaptığınız takirde artık fifa 2007 oyunu her dizinde çalışacaktır.
Sırf full portable oldu mu diye oyunu flash bellekte bile denedim. ve sonuç muazzamdı. oyun artık flash bellekte bile çalışıyor.
yapmanız gerekenler çok basit. sadece klasörünü bir dizine çıkartın. exe sini masaüstüne kısayol atıp uyumluluk modunu windows 8 yapın.
Sonrada reg kaydını sisteme ekleyin. işlemler bu kadar. Umarım memnun kalırsınız. iyi geceler.
Edit : yazmayı unutmuşum. 2 gündür hurda laptopum ful açık, haliye yorgunumda. ama önemli bir nokta daha var. Onuda eklemem lazım.
mesela ben oyunun kendi sistemimde çalışması için registry kayıtlarının içine dizin olarak "D:\oyunlar\FIFA 07" yazdırdım.
eğer oyun sizde çalışmazsa registry kayıtlarının içine kendi kullandığınız yolu yazabilirsiniz. mesela E:\oyun\FIFA07 gibi.
Bu durumada dikkat etmenizi öneririm. çalışmazsa dizin yolunu ve registry kayıtlarını kontrol edip ona göre düzenleme yapın.
Düzgün ve sorunsuz çalışması için daha önceden kurulmuş bir versiyonu var ise özel bir kaldırıcıyla mesela geek uninstallerla kaldırabilirsiniz.